• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Kudibal

Kategorien indeholder ikke produkter.

Kudibal

Shop Kudibal på Bahne.dk. Kudibal skaber eksklusive kollektioner i delikate materialer, som giver et strejf af luksus i hverdagen. Brandet er inspireret af legesyge print, flatterende silhouetter og højkvalitets materialer. Kollektionerne er altid sofistikerede, luksuriøse og feminine, men med et unikt og iøjenfaldende tvist.

Kudibal er skabt af designeren Dea Kudibal, som stiftede firmaet i 2003. Her var hendes første kollektion eksklusive tørklæder skabt udelukkende af vintage-stof. I foråret 2008 så hendes første tøjkollektion dagens lys, og siden dengang har Kudibals eksklusive silke-kvalitet været et kendetegn for brandet. Desuden har en fascination af etniske kulturer også altid været et af brandets kendetegn, hvilket bl.a. kommer til udtryk i form af de mange skønne print.

Alle Kudibals kollektioner er designet i København, hvor hvert eneste designstykke fortæller sin helt egen historie. Dea Kudibal har fra barns ben haft et naturligt flair for design, og med hendes udannelse i Fashion Management i London, har hun alle de rigtige forudsætninger, for at skabe de skønneste kollektioner. Med andre ord, er du sikret en skøn style i eksklusiv kvalitet, når du shopper Kudibal. Så gå på opdagelse her på Bahne.dk og lad dig forkæle.