• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Megaman

Mest populære
6 Produkter
Ryd alle
Filter (1)
Now Shopping by
  1. Pris 100-
OK
6 Produkter

Megaman

Tilbage i 1996 førte MEGAMAN® an med lanceringen af energibesparende lamper i CLASSIC-serien og KERTE-serie, der giver flere valgmuligheder på den dekorative belysning. Gennem årene har MEGAMAN® stræbt efter at opfinde ny teknologi og revolutionere sit produktdesign. Med over 300 produkter og lancering af nye produkter hvert år, viser dette vores engagement i at yde den bedste belysningsløsning til forbrugerne, og er med til at gøre MEGAMAN® til dit favorit mærke.

MEGAMAN® er konstant drevet af initiativet til at erstatte gløde- og halogen applikationer. Filosofien for MEGAMAN®, "BetterIdeas! Better Life", definerer alt dette. Megaman tilstræber at tilbyde ro i sindet og fleksibilitet for deres forbrugere ved at give dem den bedste belysningsløsning, som tilbydes i en lang række valgmuligheder med unikt design og innovativ teknologi. Deres hengivenhed til at udvikle nye teknologier skaber unikke belysningsoplevelser for deres forbrugere.

MEGAMAN®s produkter er udbredt i hele verden, herunder Europa, Asien-Pacific, Mellemøsten, Afrika,Syd-og Nordamerika, og dækker mere end 80 lande verden over.