• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Nature

Mest populære
Kategorien indeholder ikke produkter.

Nature

Shop sko fra Nature på Bahne.dk. Nature er skabt til dig, der ønsker at gøre noget godt – både for dig selv og for naturen. De er skabt til at udfordre det årgamle mønster ”sådan har vi altid gjort det” ved at skabe en sko, som er formet efter dine fødder og ikke omvendt. Nature er for dig, der ønsker en bæredygtig sko med minimalistisk design og høj funktionalitet. Et must i enhver skosamling.

Nature er grundlagt af Erik Braun Ottosen, en mand som gik barfodet i et år og som ønskede at minimere det miljømæssige fodaftryk i verden. Dette gøres bl.a. ved, at næsten alle  materialer er økologiske – lige fra læderet, der omgiver skoen, til snørebåndene. Derudover er alle skoene håndlavet, og med mulighed for reparation, hvis de skulle gå i stykker. Nature har ikke noget at skjule og ønsker at vise, at man godt kan have stærke humanistiske og miljørigtige standpunkter i modebranchen.

Med deres egne ord: "We put people over profits. Quality over quantity". Med dette in mente, udvikler Nature hele tiden på sine sko. Missionen er at gøre hvert eneste materiale genanvendeligt og økologisk. På den måde gør Nature deres bedste for naturen, jorden og dens fremtid. Udover design og kvalitet, så har Natures sko også været igennem hundredvis af hænder, der har gjort deres bedste for at skabe den bedste komfort for dig, inden du køber dem. Hos Bahne finder du et lækkert udvalg af de fodformede sko i forskellige farver og modeller, som passer til netop din fod og stil.

"Nature is changing the world one step at a time."