• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Noort

Mest populære
72 Produkter
Filter
OK
72 Produkter

Noort

Noort - skandinavisk designtradition i moderne farvand. Verden omkring os ændrer sig hurtigt. Og vi skal alle genopfinde os selv for at forblive relevante, men Noort tror på, at nogle ting aldrig bliver forældet. Godt design og udsøgt finish. Derfor inviterer Noort dig med på en rejse. Til nye kyster. Et sted mellem tradition og modernitet. Hvor traditionelt håndværk opfylder nutidens behov. Hvor den nordiske ånd kommer til live. Midt i dit eget hjem. Minimalistisk design. Funktionel. Og miljøbevidst. Kompasset for fremtiden peger opad. Vi tager mod NOORT. Er du med?

Noort har fokus på smukke dækkeservietter til borddækning og dekoration. De mener, at køkkenet og stuen er centrum for familiesammenkomster og gode tider, og ønsker at skabe langvarige design med en moderne appel. Noorts unikke genbrugslæder er i dag grundstenen for de fleste af deres designs og historie. Det har vist fremragende fysiske egenskaber og viste sig at være ikke bare dekorative, men begge vandafvisende, holdbare og nemme at rengøre.

Mulighederne er uendelige, og genanvendelse af læder er en god måde at være venlig over for miljøet og gøre noget gammelt til noget nyt.