• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

OBH

30 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
 1. OBH Immersion Pro Plus sous vide - sort
  OBH
  OBH Immersion Pro Plus sous vide - sort
  Specialpris: 1.199,00 kr Normalpris: 1.999,95 kr
 2. OBH Bronx Coffee maker - rustfrit stål
  OBH
  OBH Bronx Coffee maker - rustfrit stål
  Specialpris: 389,95 kr Normalpris: 649,95 kr
 3. OBH Bronx toaster - rustfrit stål
  OBH
  OBH Bronx toaster - rustfrit stål
  Specialpris: 299,95 kr Normalpris: 499,95 kr
 4. OBH multi riskoger - sort
  OBH
  OBH multi riskoger - sort
  Specialpris: 539,00 kr Normalpris: 899,95 kr
30 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

OBH

OBH Nordica blev skabt i 2002 og fremstiller produkter indenfor elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret. Desuden sker meget af OBH Nordicas produktudvikling i samarbejde med ledende, nordiske designere. At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica.

Deres slogan er "Designing good life", hvorved deres mission om at skabe banebrydende innovation og enestående design, for at være de nordiske forbrugeres førstehåndsvalg af husholdningsprodukter, som gør hverdagen lettere, også kommer til udtryk. 

OBH Nordica er førende i Norden og udover at være de førende inden for design og funktion, støtter OBH Nordica også velgørende formål og er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI), der betyder at OBH Nordica er forpligtet til at vægte menneskerettigheder og gode arbejdsforhold højt. Derudover har OBH Nordica 25 fadderbørn igennem Star of Hope, hvorved børn med få ressourcer, får mulighed for en bedre fremtid.

Der er derfor ingen grund til, at dit næste køkkenudstyr ikke skal være fra OBH Nordica. Så gå på opdagelse i Bahnes udvalg og lad dig forkæle. Shop det nordiske OBH Nordica på Bahne.dk.