• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 2-6 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Oh! By Kopenhagen Fur

Mest populære
Kategorien indeholder ikke produkter.

Oh! By Kopenhagen Fur

Shop Oh! by Kopenhagen Fur på Bahne.dk. Oh! by Kopenhagen Fur har med deres kollektioner ønsket at skabe en række produkter, der hylder historiske traditioner, natur og sanselighed. Inspirationen er hentet i naturen og dets rå elementer, som skaber plads til fordybelse og ro. Oh! by Kopenhagen Fur samarbejder kun med farme som går op i bæredygtighed og dyrevelfærd. Desuden er Kopenhagen Fur også verdens største auktionshus- samt et globalt centrum for handlen med pels.

Virksomheden er et andelsselskab, ejet af de danske minkavlere, som indtager en verdensledende rolle inden for minkavl. Hvert år udbyder Kopenhagen Fur ca. 30 mio. minkskind, men sælger derudover også ræv, swakara (namibisk lam), chinchilla, sæl, zobel og karakul (får) på de fem årlige pelsauktioner, hvor der årligt bliver omsat for omkring otte milliarder kroner. Næsten alle skindene sælges til eksport og giver dermed et meget vigtigt bidrag til landets betalingsbalance. Pelsskind er således dansk landbrugs tredje største animalske eksportartikel.

Allerede i 1985 satte Kopenhagen Fur strenge guidelines op for dyrevelfærd - et tidspunkt i historien, hvor ingen guidelines eksisterede. Siden dengang er der sket store ændringer inden for dyrevelfærd og Kopenhagen Fur er blandt de bedste i branchen. Bl.a. arbejder Kopenhagen Fur sammen med den danske regering, om at skabe de bedst mulige vilkår på minkfarme. Derudover er de også aktivt deltagende i "EU Welfare Quality Project" for at skabe dyrevelfærd over hele Europa, så forbrugerne kan købe eksklusiv pels med god samvittighed.

Oh! by Kopenhagen Fur vægter, med andre ord, dyrevelfærd, kvalitet og miljø højt. Derfor er de også altid lydhør over for klager, selvom de sjældent modtager disse. Faktisk håndterer Kopenhagen Fur ikke mere end fem klager årligt, hvoraf kun et par vedrører dyrevelfærd. Du kan altså med god samvittighed shoppe nogle af de lækre accessories fra Oh! by Kopenhagen Fur, velvidende at du får det bedste, mest eksklusive og flotteste på markedet.