• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Pilivuyt

22 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Pilivuyt

Pillivuyt blev til i 1818 af Jean Louis Richard Pillivuyt da han satsede på at producere porcelæn til det franske køkken og bedre borgerskab. Blot et par år efter, i 1823, vandt Pillivuyt sin første designpris i New York. Siden dengang har Pillivuyt succes blot vokset sig større, og er den dag i dag et anerkendt porcelænsmærke. 

Pillivuyt skaber smukt, holdbart og tidsløst porcelæn til enhver anledning. Pillivuyt er med andre ord et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav, både proffesionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som rundt om spisebordene. For Pillivuyt er kvalitet vægtet højt, og derfor bærer alt porcelæn et særligt stempel, der er fabrikkens kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, Pillivuyt har stillet i generationer. 

Deres porcelæn er desuden skabt i samarbejde med de bedste kokke inden for deres fag, så det altid lever op til de højeste standarder - både når det gælder funktion, holdbarhed og design. Find de tidsløse og kvalitetsrige produkter hos Bahne.