• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Pura Utz

21 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
21 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Pura Utz

Pura Utz betyder god, fantastisk og mange andre ting, heriblandt ren kvalitet. Brandet har mange betydninger og det er de stolte af, da de samtidig lever op til de betydninger navnet læner sig op ad. Blandt andet standarden for kvaliteten og følelsen af at være god og målrettet efter de værdier de ønsker at opfylde.


HISTORIEN BAG PRODUKTIONEN

Pura Utz sætter en ære i at skabe en bæredygtig indkomst gennem en god produktion og et sundt arbejdsmiljø. De ønsker at anerkende eksistensen og værdien af de kvinder der står bag produktionen og hele processen fra start til slut. De vil have dem til at føle sig trygge og værdsatte. Teamet bag Pura Utz er vokset til omkring 50 kvinder nu - alle med et ønske om at skabe en forbindelse og bidrage med det de er gode til, herunder smukke smykker, mode og accessories kombineret med gamle traditioner. 

Pura Utz skaber smukke og relevante designs, der ærer Maya-vævningstraditionen og det farverige udsyn. De sætter historie og liv til deres smykker gennem miljø, kultur, verdens inspiration og gamle sagn. Find et udvalg af de helt unikke smykker her hos Bahne.