• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 2-6 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

RAW

Mest populære
1 Produkter
Ryd alle
Filter (1)
Kategori
Brand
Sorter efter
Now Shopping by
  1. Farver Sort
OK
1 Produkter

RAW

RAW er moderne stentøj og køkkentilbehør, som er skabt til den nordiske borddækning, men med et strejf af 70’er nostalgi. 'RAW - Craftet Concept' er det første resultat af et længerevarende designsamarbejde, som Aida og Søholm har etableret sammen med skuespiller- og danserinde, tv-vært og forretningskvinde Christiane Schaumburg-Müller.

I RAWs kollektioner finder du alt fra vandflasker, stentøj, opbevaring samt bestik. Hvert enkelt stykke keramik er unikt og lavet fra den lille keramiker RAW – Creative Concept. Aida og Søholms mange års erfaring på markedet har gjort samarbejdet helt specielt. Begge vægter nemlig kvalitet, funktionalitet og design højt. Derfor var det også vigtigt for alle tre samarbejdspartnere, at RAW skulle kunne tåle at blive brugt hver dag. 

Dette ønske er i den grad blevet opfyldt, og RAW kan både tåle opvaskemaskine, dagligt brug og kan desuden fås til rimelige penge. Så gå på jagt i RAWs skønne designs, og lad dig inspirere af de lækre nyheder der kommer flere gange om året.