• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Serier

BLUELINE

HVID RIFLET

SE SERIEN

MEGA ROSE

SE SERIEN

BLÅ MEGA

SE SERIEN

BLUELINE

SE SERIEN

HALVBLONDE

SE SERIEN

MUSSEL

SE SERIEN

FLORA

SE SERIEN

BLÅ ELEMENTS

SE SERIEN

SORT MEGA

SE SERIEN

HVID ELEMENTS

SE SERIEN

ALFABET

SE SERIEN

STJERNE RIFLET

SE SERIEN

prinsesse

SE SERIEN

CONTRAST

SE SERIEN

Serier

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775, og er derved en af verdens ældste virksomheder. De har siden brandets start fastholdt det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Royal Copenhagen er bedst kendt for deres klassiske musselmalet stel, der er håndmalet og sælges i store dele af verden. De er ligeledes kendt for modet til fornyelse og innovation. Kombinationen af det klassiske og det moderne gør, at Royal Copenhagens produkter i dag er mere populære end nogensinde. Kombinationen af de to har gjort, at Royal Copenhagens porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

Det der især gør Royal Copenhagen så respekteret og anerkendt, er ikke blot øjet for tidløst design, men også den høje sans for kvalitet. Ét stykke porcelæn fra Royal Copenhagen vil have passeret op mod 30 par hænder inden det er færdigt. Dette har været fundamentet for Royal Copenhagens succes i mere end 240 år. 

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Derfor er du også sikret et produkt i et kvalitetsrigt design med en smuk historie og respekt bag. Hos Bahne forhandler vi et stort udvalg af serier fra Royal Copenhagen, som både er smukke alene, eller mixet med andre serier. Vi fører alt fra det klassiske Hvid Riflet, Blå Mussel Riflet til det mere moderne Elements stel eller helt nye Blomst stel. Find dit favoritstel på bahne.dk