• Gratis levering til butik
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Samsøe & Samsøe Basic

 1. Samsøe & Samsøe Basic Fabrizia strik - Light grey mel.
  Samsøe
  Samsøe & Samsøe Basic Fabrizia strik - Light grey mel.
  Fra: 259,95 kr Normalpris: 800,00 kr
 2. Samsøe & Samsøe Basic Mains 5687 t-shirt - blå
  Samsøe
  Samsøe & Samsøe Basic Mains 5687 t-shirt - blå
  Fra: 119,95 kr Normalpris: 350,00 kr
28 Produkter

Samsøe & Samsøe Basic

Shop alle de skønne Basic styles fra Samsøe & Samsøe hos Bahne. Vi har alt hvad du skal bruge, til at bygge en god basisgarderobe op. I Samsøe & Samsøe Basic sortimentet finder du T-shirts, toppe og bluser i de skønneste materialer. Specielt modellerne Sue, Sik, Nobel og Amie kan være farlige at stifte bekendtskab med, da man hurtigt bliver afhængig. Samsøe & Samsøe har været på markedet siden 1993 og har næsten lige siden været et eftertragtet mærke i den danske modeverden.

Samsøe & Samsøe er kendetegnet ved enkle og elegante designs tilført tidens største trends. Derudover trækker Samsøe & Samsøe på deres skandinaviske baggrund, og skaber styles der er minimalistiske, overkommelige og let anvendelige med et nordisk udseende. Personerne bag Samsøe & Samsøe er brødrene Klaus og Preben Samsøe, der åbnede første butik i Københavns latinerkvarter i 1993. Oprindeligt solgte de blot smykker, men hurtigt voksede sortimentet til at omfatte bl.a. T-shirts til mænd. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen ansvaret for Samsøe & Samsøe og deres vision var, at brandet skulle være et internationalt modehus med tøj, sko og tilbehør til både mænd og kvinder.

Siden da har Samsøe & Samsøe fået stor succes og er den dag i dag et anerkendt dansk brand. Med sin skandinaviske kulturarv i bagagen, har Samsøe & Samsøe formået at skabe et brand, der symboliserer æstetik, street-style inspireret af Københavns gader og ægte skandinavisk skønhed. Samsøe & Samsøe er dedikeret til at lave godt håndværk og benytte materialer der skaber en følelse af luksus – hver gang. Derudover skaber Samsøe & Samsøe altid alsidige kollektioner, som du kan bruge til enhver anledning – om det er arbejde, skole, fest eller noget derimellem, giver Samsøe & Samsøe dig tidløse, funktionelle og sofistikerede styles – alt hvad du har brug for i din garderobe.