• Gratis levering til butik
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Samsøe & Samsøe

 1. Samsøe & Samsøe Linetta kjole - Puntino
  Samsøe & Samsøe Linetta kjole - Puntino
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 800,00 kr
  MS
 2. Samsøe & Samsøe Veneto kjole - Waterlilly
  Samsøe & Samsøe Veneto kjole - Waterlilly
  Fra: 499,95 kr Normalpris: 1.000,00 kr
  LMSXL
 3. Samsøe & Samsøe Rimini kjole - Artisans gold
  Samsøe & Samsøe Rimini kjole - Artisans gold
  Fra: 499,95 kr Normalpris: 1.000,00 kr
  MS
 4. SAMSØE & SAMSØE ELM KJOLE
  Samsøe & Samsøe Elm kjole - Puntino
  Fra: 749,95 kr Normalpris: 1.500,00 kr
  MS
 5. Samsøe & Samsøe Rho t-shirt - Rose tan st.
  Samsøe & Samsøe Rho t-shirt - Rose tan st.
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 800,00 kr
  LMSXL

Samsøe & Samsøe

Shop Samsøe & Samsøe på Bahne.dk. Samsøe & Samsøe er kendetegnet ved enkle og elegante designs tilført tidens største trends. Derudover trækker Samsøe & Samsøe på deres skandinaviske baggrund, og skaber styles der er minimalistiske, overkommelige og let anvendelige med et nordisk udseende. Hos Bahne finder du de bedste styles fra Samsøe & Samsøe, som altid er trendy, nutidige og essentielle i enhver kvindes garderobe.

Samsøe & Samsøe har været på markedet siden 1993 og har næsten lige siden været et eftertragtet mærke i den danske modeverden. Personerne bag Samsøe & Samsøe er brødrene Klaus og Preben Samsøe, der åbnede første butik i Københavns latinerkvarter i 1993. Oprindeligt solgte de blot smykker, men hurtigt voksede sortimentet til at omfatte bl.a. T-shirts til mænd. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen ansvaret for Samsøe & Samsøe og deres vision var, at brandet skulle være et internationalt modehus med tøj, sko og tilbehør til både mænd og kvinder.

Siden da har Samsøe & Samsøe fået stor succes og er den dag i dag et anerkendt dansk brand. Med sin skandinaviske kulturarv i bagagen, har Samsøe & Samsøe formået at skabe et brand, der symboliserer æstetik, street-style inspireret af Københavns gader og ægte skandinavisk skønhed. Samsøe & Samsøe er dedikeret til at lave godt håndværk og benytte materialer der skaber en følelse af luksus – hver gang. Derudover skaber Samsøe & Samsøe altid alsidige kollektioner, som du kan bruge til enhver anledning – om det er arbejde, skole, fest eller noget derimellem, giver Samsøe & Samsøe dig tidløse, funktionelle og sofistikerede styles – alt hvad du har brug for i din garderobe.