• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Treasure Atelier

27 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
27 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Treasure Atelier

Treasure Atelier Copenhagen er et københavnsk ikke sæsonbaseret modebrand startet i 2020 af Tina Lundtoft. Tina har stor erfaring fra modebranchen, hvor hun har arbejdet for brands så som Diesel, Munthe + Simonsen og Julie fagerholt, og de seneste 9 år som salgsdirektør for Copenhagen Fashion People. Gennem sin karriere har hun arbejdet med en lang række brands både i Danmark og udlandet.

NON-SEASONAL STYLES

Med Tinas tankegang om altid at være professionel, nysgerrig, og åben for nye spændende muligheder, har det at starte Treasure Atelier Copenhagen været en drøm, der endeligt er blevet realiseret. Det gik op for Tina, med sin viden og erfaring fra industrien, at den vigtigste investering i en kvindes garderobe er tidsløse styles, i høj kvalitet, lavet med fokus på bæredygtighed, hvor det er muligt - og vigtigst af alt: at det ikke sæsonbaseret. Derudover bliver en høj mark up til retailere en prioriteret, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Den første kollektion (kollektion 1) er en 100% kashmir kollektion med fokus på tidløs mode lavet til alle sæsoner - 12 måneder om året. Kollektionen bestræber sig på at passe ind i enhver kvindes essentielle basis garderobe og blandt hendes favorit styles. Kollektionen er lavet med en heritage kashmir producent fra 1889 beliggende i Srinagar Kashmir. Den anden kollektion (kollektion 2) er en 18 piece Sport/Fashion kollektion - de perfekte styles til at fuldende det sporty look som har fået en stor betydning i modebilledet - detaljerede sweatshirts og bukser lavet af bambusfibre - Egyptisk bomuld t-shirts med et friskt look - nylon tekstiler der holder dig tør - blød microfiber til hverdagsbrug - og hverdagsleggingen i blødt stræk materiale, ikke at forglemme. Alt sammen lavet i farver, der fungerer året rundt som ikke skal skiftes ud når moden siger det. Shop et udvalg af Treasure Atelier hos Bahne.

Non-seasonal - Trans seasonal – Reasonable – Sustainable