• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU

Fragt

Det er altid nemt og enkelt at handle online på Bahne.dk. Når du har afgivet din ordre, modtager du automatisk en e-mail med bekræftelse på din bestilling. Når vi har behandlet din ordre, modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, som indeholder din faktura og Track & Trace nummer.

Vær opmærksom på, om du har indtastet korrekt adresse samt e-mail, da du ellers ikke vil modtage din ordrebekræftelse med dit Track & Trace nummer på din pakke.

LEVERINGSTID

Din bestilling afsendes generelt hurtigst muligt og senest indenfor 1-3 hverdage. Når din ordre er behandlet modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, faktura samt Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke.

I spidsbelastede perioder som jul, udsalg eller lignende kan der forekomme længere leveringstid, hvorfor vi opfordrer til at bestille dine varer i god tid.

Vi leverer ikke varer ud på lørdage, søndage og helligdage.

Bestiller du din vare til en Bahne butik, kan du afhente din ordre i butikken når du modtager en mail om at den er ankommet. 

Vær opmærksom på at bestillingsvarer og møbler bliver leveret med en fragtmand, hvorfor det ikke er muligt at vælge bestemte leveringsdatoer og steder. Du vil i stedet blive kontaktet af en fragtmand, som laver en aftale omkring levering.

FRAGTPRISER

Der pålægges et fragtgebyr på alle ordrer, men det er altid gratis at få leveret din pakke til en af vores 20 Bahne butikker.

Levering til privatadresse: 45 DKK
Levering til firmaadresse: 30 DKK
GLS Pakkeshop: 25 DKK
Afhentning i butik: Gratis
Levering af møbler til kantsten: 350 DKK
Levering til resten af Europa: 160 DKK

Der leveres ikke til lande udenfor EU, Norge og Færøerne.

AFHENTNINGSDEADLINE

Når du handler på Bahne.dk, og vælger at få leveret din pakke i en af vores butikker, skal din pakke være afhentet inden for 30 dage fra den er leveret i butikken. Når du henter din pakke i en af vores butikker skal du blot fremvise dit ordrenummer samt gyldigt ID.