• Gratis levering til butik
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bryllupsgaver

 1. Normann Copenhagen Cognac glas - 2 stk
  Normann Copenhagen
  Normann Copenhagen Cognac glas - 2 stk
  299,95 kr
 2. Margit Brandt Barvogn m/ hjul, guld - H: 84 cm.
  Margit Brandt
  Margit Brandt Barvogn m/ hjul, guld - H: 84 cm.
  Specialpris: 999,00 kr Normalpris: 1.499,00 kr
 3. Kay Bojesen, Spurvepar
  Kay Bojesen
  Kay Bojesen, Spurvepar
  449,95 kr
 4. Hoptimist Wedding - brud
  Hoptimist
  Hoptimist Wedding - brud
  199,95 kr
 5. Hoptimist Wedding - brudgom
  Hoptimist
  Hoptimist Wedding - brudgom
  199,95 kr
 6. Pillivuyt Plissé fad på fod, Hvid - Ø: 31,5 cm.
  Pillivuyt
  Pillivuyt Plissé fad på fod, Hvid - Ø: 31,5 cm.
  Specialpris: 239,96 kr Normalpris: 599,95 kr
 7. Lyngby Porcelæn vase, hvid - 25 cm
  Lyngby Porcelæn
  Lyngby Porcelæn vase, hvid - 25 cm
  799,95 kr
 8. Tivoli Fence skål, rustfri stål - 7 x 15 cm.
  Tivoli by Normann Copenhagen
  Tivoli Fence skål, rustfri stål - 7 x 15 cm.
  349,95 kr
71 Produkter

Bryllupsgaver

Hvad er bedre end at fejre kærligheden mellem to mennesker til et bryllup? Her hos Bahne fristes vi til at sige, at det er den fornemmeste fest man kan blive inviteret til. En dag fyldt med kærlighed, smil og glæde over, at et par har fundet hinanden. Den perfekte bryllupsgave skal gerne bringe gode minder med sig. Den skal være speciel, og som giver af gaven ønsker man gerne, at brudeparret kan se tilbage på gaven med smil og glæde. En god bryllupsgave kan være mange ting, men her på siden har vi samlet nogle fantastiske bud.

NÅR BRUDEPARRET HAR EN ØNSKELISTE

Nogle brudepar er gode til at give en specifik ønskeliste, hvor man nemt kan vælge og vrage blandt ønskerne. Ofte er ting til boligen højt på listen hos brudepar, og her kan vi være behjælpelige med langt de fleste ting. Vi har et stort udvalg af både bolig- og interiør i kendte mærker og som forhandlere af over 200 forskellige brands, vil du helt sikkert kunne finde god inspiration. Bolig- og interiør er ofte en god idé til bryllupsgave, da det kan give glæde mange år frem, samt være et evigt minde om netop din relation til parret.

NÅR DU SKAL TÆNKE UD AF BOKSEN

Men der er også de brudepar, som har en kort (eller en ikkeeksisterende) ønskeliste. Men frygt ikke, her på siden har vi samlet en lang række forslag til brudeparret, så du kan tænke ud af boksen og lade dig inspirere. Måske kan du bedst lide at shoppe i ro og mag, ligge på sofaen og bestille den rette gave. Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hvis du dog stadig er i tvivl om den rette bryllupsgave efter at have kigget i vores store udvalg, så kan du besøge en af Bahnes 20 fysiske butikker, hvor dygtige medarbejdere til hver en tid står klar til vejledning og hjælp. Der er landsdækkende bytteret, så uanset hvor i landet gaven skal glæde, kan den byttes i alle vores forretninger. Der er derfor ingen grund til, ikke at købe din næste bryllupsgave hos Bahne. Så tag et kig i vores store udvalg, lad dig inspirere og find den perfekte gave til at fejre kærligheden.