• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Gaven til ham

176 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
Filter
Sorter efter
OK
 1. Hay Été sengesæt, mørkegrøn - 200x140 cm.
  HAY
  Hay Été sengesæt, mørkegrøn - 200x140 cm.
  Specialpris: 479,20 kr Normalpris: 599,00 kr
 2. Ecooking Rejsetaske mænd
  Ecooking Rejsetaske mænd
  Specialpris: 279,96 kr Normalpris: 349,95 kr
 3. Vilac Bowling/curlingspil
  Vilac
  Vilac Bowling/curlingspil
  Specialpris: 335,00 kr Normalpris: 700,00 kr
 4. RAINS wash bag toilettaske small - Taupe
  RAINS wash bag toilettaske small - Taupe
  Specialpris: 159,20 kr Normalpris: 199,00 kr
176 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Gaven til ham

Hvad skal man finde på til manden der har alt? Hos Bahne kan du finde sjove og personlige gaver til ham der har alt, eller ham der fortjener noget helt unikt. Her på siden har vi skabt et udvalg af produkter, som vi mener, vil være perfekte gaver til ham du holder af.

DEN PERFEKTE GAVE 
Ønsker han sig noget til hjemmebaren eller måske nærmere pleje til ansigtet? Der er mange muligheder, og hos os finder du alt fra fine whiskeysæt i krystal til skønne skægolier til pleje af skægget. Er han fan af gode cocktails og vin, kan du finde et stort udvalg af drinksglas, vinreoler, champagnesabler, vinoplukkere og meget mere. Mange mænd sætter også pris på en god kop kaffe, og derfor har vi også samlet et kæmpe udvalg af kaffetilbehør – alt fra kaffekværne og termokander til gode kaffebønner. Men vil du hellere forkæle ham med skønhedsprodukter, kan du netop også finde både skægolier, rensegel, ansigtscreme og mere af den slags hos os.

DE MANGE MULIGHEDER TIL HAM
Er det en værtgave du søger, kan du finde lækre specialiteter som han med garanti vil elske. Her er der bl.a. chokolade fra Sv. Michelsen, kvalitetskaffe fra Made by Mama og smagfulde krydderier til manden der sætter pris på god mad. Hos os er der mange muligheder, når det handler om at finde gaven til ham du holder af, uanset om det er din kæreste, mand eller søn og uanset om gaven skal foræres til fødselsdag, jul eller andre anledninger. Se vores bud på den perfekte gave til ham her på siden og lad dig inspirere.