0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

GAVER

At give og modtage en gave skal være en oplevelse. Derfor er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med indpakningen, hvad enten du handler i vores butikker eller shopper online.

Når du handler online, vælger du blot "indpakning" når du går til kassen. Der er en dropdown lige over bestillingsknappen, og her vælger du: "Ja tak, gaver pakkes ind".

 

Ønsker til indpakningen

Har du specielle ønsker til indpakningen. F.eks at nogle gaver skal pakkes ind samlet eller er det kun nogle af varerne, som skal pakkes ind, så skriver du blot det i kommentarfeltet til os. Dette ser du også tilsidst på bestillingssiden.

 

Den perfekte gave

Der er intet som at give en rigtig god gave. En gave som vil glæde modtageren uanset pris og størrelse. Men det er ikke altid lige nemt at finde den rette gave. Derfor har vi samlet nogle gaveidéer, som vi af erfaring ved er nogle gode gavehits.

Se dem her under Gavehits

 

Gavekort

Hvis du vil lade gavemodtageren selv bestemme, så kan vi anbefale et gavekort. Et Bahne gavekort er en god og sikker løsning, som kan glæde alle. Vores gavekort er flot emballeret og indpakket, og kan benyttes i alle Bahne-butikker og på bahne.dk. Et Bahne gavekortet er gyldig i 3 år.

Køb et gavekort online her