• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt frem til 3 uger efter genåbning
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

HAY

ACCESSORIES

SHOP

MØBLER

SHOP

KØKKEN

SHOP

 1. Hay Bernard stol - Black
  HAY
  Hay Bernard stol - Black
  Specialpris: 11.199,20 kr Normalpris: 13.999,00 kr
 2. Hay Hee loungestol - Beige
  HAY
  Hay Hee loungestol - Beige
  Specialpris: 1.359,20 kr Normalpris: 1.699,00 kr
 3. Hay Hee loungestol - hvid
  HAY
  Hay Hee loungestol - hvid
  Specialpris: 1.359,20 kr Normalpris: 1.699,00 kr
 4. Hay Hee loungestol - Racing Green
  HAY
  Hay Hee loungestol - Racing Green
  Specialpris: 1.359,20 kr Normalpris: 1.699,00 kr
 5. Hay Hee loungestol - sort
  HAY
  Hay Hee loungestol - sort
  Specialpris: 1.359,20 kr Normalpris: 1.699,00 kr
 6. Hay Nobody stol - grå
  HAY
  Hay Nobody stol - grå
  Specialpris: 3.119,20 kr Normalpris: 3.899,00 kr
6 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

HAY

HAY blev etableret i 2002 med en ambition om at få dansk møbeldesign til at vende tilbage til den innovative storhed, som den kendes fra 1950'erne og 60'erne, men i en nutidig kontekst. I dag er HAY blevet en af Danmarks førende møbelproducenter grundet deres evne til at fremme og promovere originaliteten hos unge, nye talenter såvel som udforske kreativiteten hos mere etablerede designere.

HAY UNIVERSET

Hos Bahne finder du en hel afdeling kun dedikeret til HAY's danske design. Her kan du finde HAY's anerkendte møbler som Loop bordet, deres relancering af FDB møblerne, Tray bordet samt en masse af deres tilbehør som det populære Dot sengetæppe. Udover deres populære møbelunivers, forhandler vi også HAY Mini Market og HAY Kitchen Market. I Mini Market serien finder du et stort udvalg af accessories der kan bruges i hjemmet - som eksempelvis glas, tekstiler, kontorartikler og meget mere. I HAY Kitchen Market finder du en kollektion inspireret af køkkenprodukter fundet på markeder rundt om i verden som skåle, tallerkener og kopper. Disse produkter er blevet modereret til at passe ind i en nutidig kontekst.

FUNKTIONELT, SIMPELT & TIDLØST DESIGN
Fællesnævneren for alle HAY's produkter er, at de er simple, funktionelle og lavet i et moderne, men tidløst design. HAY forsøger at bringe innovation ind i branchen og samarbejder derfor med internationale designere for at skabe noget helt særligt og unikt. Hos Bahne kommer der løbende nye produkter fra HAY, så følg med her på siden og hold dig opdateret på det smukke univers. Find det store udvalg af HAY her hos Bahne.dk og lad dig inspirere.