• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

A Better Choice

SKAB EN GRØNNERE LIVSSTIL

Hos Bahne stræber vi efter at gøre det simpelt at leve mere miljøvenligt - uden at gå på kompromis med pris, design eller kvalitet.
Her kan du derfor læse mere om vores initiativer og vores grønne sortiment, der kun vokser sig større og større. 
Skab en grønnere livsstil og hjælp os med at passe på jorden. Læs mere om vores tiltag her.

HAY
Candy shopper
Vejl. 59,-

Shop her

Skandinavisk
Skog duftlys
Vejl. 379,95

Shop her

Stine Goya
Polly Check kjole
Vejl. 2.200,-

Shop her

Bahne Interior 
Sengetøj - 140x200 cm.
Vejl. 549,95
Nu 399,95

Shop her

GRØNNERE PRODUKTER

Det kan være svært at finde et samlet udvalg af produkter med en grøn profil. Hos Bahne går vi op i produkter med en grøn profil og dét vil vi dele med dig.

Vi har samlet vores udvalg af produkter der alle har en sundere profil af forskellige årsager. Det er de små skridt og om det er produkter der er fremstillet under ordentlige arbejdsvilkår eller produkter af  50% genanvendt materiale, har det betydning for fremtiden på vores jord. Find dem her.

Se udvalget af grønne produkter

CO2 NEUTRALT WEBSITE

Vi ønsker at kompensere for den samlede CO2-udledning, der automatisk forekommer, når et website bruges, og strøm benyttes. Derfor er vi blevet en CO2-neutral hjemmeside med en IngenCO2 certificering.

Certificeringen indebærer at vi bidrager til etableringen af nye energikilder, som blandt andet betyder investeringer i langtidsholdbare og bæredygtige anlæg til vind- og solenergi. Sammen kan vi alle gøre en indsats.

Læs mere her

PRODUKT CERTIFIKATER

Hos Bahne tilbyder vi en lang række produkter der alle har grønne certifikater. Disse produkter har fået certificeringer alt efter om de er produceret under sunde arbejdsvilkår, fremstillet af økologisk materiale eller af andre årsager med lav miljøpåvirkning.

Læs mere om vores produkter der er certificeret af internationale og anerkendte certifikater.

Læs mere her

A Better Choice

GØR EN FORSKEL OG SKAB EN GRØNNERE LIVSSTIL 

En grønnere profil er noget vi hos Bahne vægter højt og har øget fokus på. Vi ønsker at sætte større fokus på bedre produkter og er selv blevet certificeret til at være et CO2 neutralt website for dermed gå ind i kampen om at mindske den samlede CO2-udledning. Vi har et mål om at skåne miljøet mest muligt så derfor har vi også gjort det nemmere for dig, at finde vores udvalg af produkter som alle har en sund profil. Hos os kan du shoppe med god samvittighed og være med til, at skabe en mere bæredygtig udvikling som vil gavne dig og din fremtid. Tag et kig i vores grønne sortiment. Om det er duftlys fremstillet i genbrugsglas eller sengetøj som er Oeko-Tex produceret, alt dette finder du hos os. Læs mere om produktets materialer samt hvad det gør for miljøet under hvert produkt. Så skab en grønnere livsstil og hjælp os med at passe på jorden - Hos Bahne ønsker vi at gøre det simpelt at leve mere miljøvenligt uden at skulle gå på kompromis med hverken pris, design eller kvalitet.