• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Pure Wellness

Rolige nuancer & ærlige produkter

PURE WELLNESS 

Holder du af ro, velvære og afslapning? Her kan du finde produkter med fokus på mindfullness og de dybe vejrtrækninger. Farveskalaen er rolig og materialerne er rå og naturlige.

Vidste du at alle tekstiler fra Bahne Interior er fremstillet af 100% økologisk bomuld?

 1. Bahne Interior sengetøj, rosa - 140x220 cm.
  Bahne Interior sengetøj, rosa - 140x220 cm.
  Specialpris: 429,95 kr Normalpris: 599,95 kr
155 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Pure Wellness

Wellness-følelsen kan opnås på mange forskellige måder, derfor er det op til den enkelte at vurdere, hvordan man vil opnå den. Men en ting kan vi alle blive enige om - wellness er at gøre noget godt for sig selv.  

Gør noget godt for dig selv 

I en travl og hektisk hverdag med arbejde og andre diverse hverdagspligter er det vigtigt at huske dig selv og dit eget velvære. For mange er wellness noget der foregår i weekenderne eller i ferierne, men sådan burde det ikke at være. Skab balance i dit liv ved at gøre wellness til en mere integreret del af din hverdag.
Wellness behøver nødvendigvis ikke at være lig med det helt store. Det kan lige så godt være en lille ting, som eksempelvis en ny bodylotion der blødgører din hud og får dig til at dufte godt. Hos Bahne kan du altid finde en masse andre produkter der vil fylde dig med ro og afslapning. Udforsk derfor Bahne.dk for at finde lige præcis det produkt, der vil hjælpe på at forbedre dit velvære.