• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Tendenser

Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends til din garderobe, bolig eller andet? Fortvivl ej. Vi står altid klar med tendenser over de nyeste trends inde for mode, bolig og beauty. Vi er glade for at kunne hjælpe med at guide dig til styling af forskellige mønstre, materialer og brands. Find vores guides og tendenser nedenfor.

TENDENS / FAVORITTER

Rikke Jung's forårsfavoritter hos Bahne. Disse favoritter sætter fokus på naturlige materialer og bløde pastelfarver der sammen skaber de helt rette forårsvibes.

TENDENS / FORÅRSPASTELLER

Forårets farver rimer på pastel. I år er især lilla, gule og orange nuancer i spil og du kan let sammensætte et smukt outfit ved at kombinere disse. Lad dig inspirere af dette farverige og smukke outfit.

TENDENS / FARVERIGE GLAS

De smukke kulørte glas er en af sæsonens dominerende trends i 2021. Kombiner farverige glas på kryds og tværs, og skab et personligt udtryk.

Tendens / BRUNE NUANCER

Den brune og beige nuance er kommet for at blive og har taget 2021 med storm. Den fine farve kan du finde i et hav af forskellige nuancer og det er altid smart at mixe forskellige jordfarver for at skabe et tidløst og balanceret look. 

Tendens / THE DENIM GUIDE

Denim er en klassiker i enhver garderobe. Vi har samlet vores udvalg af denim og guider dig til pasform og farvevalg. Find slimfit, bootcut eller highwaist jeans, eller find vores udvalg af skjorter og denimkjoler. 

Tendens / TRENCHCOAT

Trenchcoats er en tendens der aldrig går af mode. I mange år har trenchcoaten måske været på hylden, men den er nu tilbage i fuld flor. Vi har sammensat et forårslook til dig der mangler inspiration til at style den klassiske jakke. 

Tendens / sage grøn

Den særlige sage grønne nuance er en tidløs farve og særlig for 2021. Den fine afdæmpede pastelgrønne farve ses i modebilledet og er perfekt til forår og sommer. 

Tendens / veste

Lad dig inspirere af dette forårslook der består af en trendy vest og et par cargo bukser. Vi har kreeret et lækkert outfit i skønne grønne nuancer med hvide detaljer. Et chic look perfekt til foråret.

Tendens / TURKIS SPLASH

Tilføj et twist til dit outfit ved brug af få elementer i en pangfarve. Her har vi skabt et look med turkise detaljer, som nemt pifter et roligt hverdagslook op. 

Tendens / sommer suited

Habit jakken er blevet en stor trend det sidste år og gerne i et oversize look. Med dette sæt kan du skabe mikser vi mønstre og materialer for et personligt udtryk.

Tendens / sporty & chic

Et look der implementerer den sporty tendens. Her finder du et outfit der ikke går på kompromis med komforten. Et chic look med den klassiske hvide skjorte, en herrevest og et par sporty tights. 

Tendens / sommer sæt

Matchende sæt er kommet for at blive og dette skønne gule sæt fra Baum und Pferdgarten er helt perfekt til de varme sommermåneder. 

Tendens / Naturskøn

Foråret er her og vi kan forhåbentlig snart vende tilbage til en mere normal hverdag med kollegaer og kram. Her er nogle favoritter, der går både i weekenden og på hjemmekontoret.

Tendens / Denim Days

Årstid, sæson, hverdag eller fest – Noget, du altid kan regne med er denim. Gå all in på det slidstærke materiale og kombiner med andre blå favoritter, lidt glitter og dyreprint. Du kan finde outfittet lige her.

TENDENS / FAVORITTER

Rikke  Jung fra Bahnes marketingteam deler ud af sine favoritter. I april giver hun sit bud på farverige favoritter i gule og grønlige pasteller. 

TENDENS / COMFY

Comfy før alt andet. Du kan stadig rocke et lækkert outfit og prioritere komfort først. Med dette look har du et klassisk outfit med den oversize skjorte og et par jeans.

TENDENS / WEEKENDHUMØR

Matchende joggingsæt og feminint undertøj er med til at skabe velvære med komforten i top. Træk i det behagelige og bløde tøj i weekenden og kom helt ned i gear. 

Tendens / Mønstermiks

Et miks af mønstre tilfører let lidt godt humør til dit outfit og behøver ikke betyde et rodet look i alle retninger. Hold dine mønstre i samme nuancer.

Tendens / Yoga

Skab dit helt eget flow og forny energien. Vi guider dig til behagelige outfits og skønt yogatilbehør. Lad dig inspirere her.

Tendens / Afdæmpede nuancer

Tidløse snit og afdæmpede nuancer. Sæt farver, flæser og glitter på pause, og lad i stedet materialerne og de gode kvaliteter være i fokus til dine outfits.

Tendens / Sort i sort

Sort er en sikker vinder. Miks materialer og tilfør lidt råt til den elegante farve med chunky støvler og rå smykker.

TENDENS / FAVORITTER

I marts har Rikke Jung fra Bahnes marketingteam udvalgt rolige produkter med fokus på bløde materialer og komfortable styles.

Tendens / MAterialemiks

Foråret byder på en væld af fine materialer og print. Kombiner dem og giv dybde og dimension til dine looks.

TENDENS / KLÆDT PÅ TIL VEJRET

Det tidlige forår byder altid på blandet vejr. Med dette look, kan du klæde dig på til det danske vejr uanset om den står på sol eller regn.

TENDENS / 90'ER TRENDS

90'erne byder på et væld af lækre styles, der i høj grad er moderne i 2021. De fineste slip-kjoler og baguette tasken er kommet for at blive.

TENDENS / BEIGE NUANCER

Foråret byder på forskellige beige og brune nuancer. Beige er en klassisk farve som let kan kombineres med andre neutrale toner.

Tendens / SMYKKER

Smykker vil altid være en tendens, der kan pifte et hvert outfit op. Om du til guld eller sølv smykker, har vi noget til enhver stil. Lad dig inspirere af vores udvalg, med brands såsom: Pico, Maanesten, Enamel, Pernille Corydon og mange andre. 

Tendens / MARMOR

Marmor vil altid være en del af den skandinaviske boligindretning. Med alt fra bakker, lamper og lysestager, kan du tilføre smukt og stilrent interiør til din bolig. Lad dig inspirere af vores brede sortiment og find dét, der passer ind til dit hjem. 

Tendens / SPRING CLEANING 

Foråret er over os og det er tid til den store rengøring og oprydning. Find vores bud på produkter der kan bidrage til et skønnere og renere hjem, fri for bakterier og rod. Vi guider dig.

TENDENS / MODERNE KLASSISK

Har du svært ved at sammensætte et klassisk outfit? Fortvivl ej. Du kan altid smide en lækker blazer på sammen med joggingbukser for at opnå et behageligt og stilrent outfit. Komfort er det nye sort.

TENDENS / FAVORITTER

Rikke Jung fra Bahnes marketingteam deler hendes favoritter som kan inspirere dig til bolig, mode og beauty. Disse favoritter består blandt andet af lækkert og blødt sengetøj fra Juna, smykker fra Polar Jewelry og de lækreste stilletter fra Billi Bi og meget mere. 

Tendenser

Inspiration til dig der mangler overblik over sæsonens tendenser. Hos Bahne elsker vi at inspirere vores kunder med alt inde for boligindretning, beauty og mode. Vi forhandler et hav af forskellige brands og er stolte over at kunne vise en stor diversitet i vores samarbejder, som samtidig også betyder forskellige stilarter og trends. Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration eller fantasi til dit næste outfit eller boligindretning, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends. Fortvivl ej, vi har gjort det nemt. 

Vi har derfor samlet sæsonens tendenser her som løbende bliver opdateret med nye styles og trends. Vi guider dig til hvordan du mikser materialer og mønstre på kryds og tværs, eller hvordan den farvede glastrend kan kombineres i dit hjem. Find inspiration til dit næste outfit eller til en makeover af dit hjem.