• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Tendenser

Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends til din garderobe, bolig eller andet? Fortvivl ej. Vi står altid klar med tendenser over de nyeste trends inde for mode, bolig og beauty. Vi er glade for at kunne hjælpe med at guide dig til styling af forskellige mønstre, materialer og brands. Find vores guides og tendenser nedenfTen

TENDENS / PATTERN MIX

Pattern mix er en af de hotte trends, og her hos Bahne er vi vilde med det! Se vores bud på et outfit, der mixer og matcher forskellige mønstrer.

TENDENS / LAG PÅ LAG

Lag på lag outfits er altid et sikkert valg i efteråret. Det ser både cool ud og er praktisk. Bliv inspireret til dine lag på lag outfits lige her.

TENDENS / SUNSHINE YELLOW

Sunshine yellow er én af sæsonens populære farver. Pift dit outfit op med en fin gul striktrøje eller med et par gule bukser.

TENDENS / PATCHWORKS

Patchworks er en teknik der i den grad blevet til en stor trend. Her kan du blive inspireret til, hvordan du nemt kan inkorporere patchworks i outfits.

TENDENS / STRIK SÆSON

Efteråret byder på en masse strik i forskellige smukke farver og mønstre. Striktrøjer og strikveste er altid et sikkert valg i de kolde måneder. 

TENDENS / DENIM ON DENIM

Denim on denim looket er et kæmpe hit, og vi hos Bahne er vilde med det! Bliv inspireret til, hvordan du nemt kan skabe et denim on denim outfit.

TENDENS / MODERN BOUCLÉ

Bouclé trenden har eksisteret i mange år, og det er i den grad blevet et synonym for high-end og chic mode. Se et moderne outfit med bouclé her.

TENDENS / FEST & PALIETTER

Mix palietter med andre materialer og skab dig det helt perfekte festoutfit. I år handler det om ikke at holde sig tilbage med palietterne.

TENDENS / STATEMENT PIECES 

Et statement piece kan være et accessory, der er hovedfokusset i et outfit. Her ser du et outfit hvor guldkæderne drage alt fokus.

TENDENS / ELEGANT & CLEAN

Et elegant outfit med skarpe og rene snit i afdæmpede farver. Det her outfit sætter god kvalitet og klassisk design i fokus.

TENDENS / SPORTY CASUAL

Sporty Casual er en klassisk trend der aldrig går af mode. Se nyhederne fra Mads Nørgaard og bliv inspireret.

TENDENS / COLORFUL CASUAL

Efteråret er over os og vi skal igen hoppe i vores ynglings striktrøjer og lækre accessories. Vi vores udvalg af huer og fede overgangssko. 

TENDENS / COOL & EDGY

Style de metalliske bukser med en strik og top outfittet af med en chunky støvle og kasket for et mere nedtonet look. 

SOMMERTENDENSER HOS BAHNE 

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Begejstringen vil ingen ende tage. Rikke fra Bahnes modeteam troede ikke, at det ville være muligt, men på lørdag tager hun til Italien med en gruppe venner. I Rikkes kuffert skal et hav af solbriller, badetøj, shorts og klipklappere. God sommer!

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Efter en uge i Italien tager Rikke fra Bahnes modeteam maden, solen, stemningen og så meget som muligt med hjem i form af The Monocle bogen om Italien. Det rigtige håndklæde og badetøj skal få de skønne danske strande til at virke mere eksotiske.

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Sommeren i Danmark er noget af det bedste, og så længe vejret er med os, så kan både livet i byen og ved stranden noget helt særligt. Den sidste ferietid vil Rikke fra Bahnes modeteam tilbringe i komfortable og lette materialer i selskab med venner og familie.

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Intet varer ved, og ferien er desværre ingen undtagelse. Rikke fra Bahnes modeteam vil forlænge sommer-stemningen med friske farver og bibeholde de bare tær. I Rikkes taske skal der være en badedragt, så hun kan hoppe i havet efter en dag på arbejde.

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Til sommer hører farver, mønstermiks og solcreme i lange baner. Rikke fra Bahnes modeteam glæder sig til bare tær, friske blomster og til at sidde i solen med en god bog. Mellem romaner vil Rikke bladre igennem bogen fra New Mags med ikoniske Helmut Newton billeder.

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Er der noget, der kan få ens ens tanker til varmere himmelstrøg, så er det farver. I Rikkes lejlighed skal friske blomster, hylder med flet og Hilma Klint på væggene få sommeren til at komme nærmere. Siden april har hun nydt duften af sommer fra solcreme og snart er badetøjet klar!

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Endelig er sommeren over os, og nuancer af beige og brun skal følge Rikke fra Bahnes modeteam til en længe ventet ferie. Sandaler med en god sål til gåture i solen, flagrende kjoler, store praktiske tasker, der kan rumme alt fra computer og bøger til en badedragt og solbriller, er blot nogle af ugens musthaves. 

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Rikke fra Bahnes modeteam i et rigtigt sommerhumør. I den danske sommer skal hun iføre sig lange kjoler og farverigt badetøj. God sommer!

TENDENS / FINAL TOUCHES

Pift dit outfit op med lækre accessories og beauty items. Fuldend dit look med smukker med skønne detaljer og faverige access for at give dit look lidt kant.

TENDENS / SOMMER SNEAKERS

sommeren komfortabelt i møde i et par stilrene sneakers, og dress dem op og ned alt efter anledningen. Komfortable sko er kommet for at blive!

TENDENS / SUMMER ESSENTIALS

Sommer Chic til din næste bytur? Hos Bahne finder du en masse inspiration, til hvad du skal iføre dig på din næste tur i byen..

TENDENS / SUMMER ESSENTIALS

Sol, sommer og strand. Hos Bahne har vi alt hvad du behøver til en smuttur til stranden. Se vores bud på dine Summer Essentials til stranddagen. 

TENDENS / SOMMERPASTELLER

Kom i godt humør og fremhæv en smuk sommerglød med sæsonens skønne pasteller. Gå all-in og mix flere farvenuancer på kryds og tværs.

TENDENS / SUMMER ESSENTIALS

Spring ud i det blå med de helt produkter under armen. Vi har alt til en perfekt stranddag med veninderne. God sommer fra Bahne.

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Regn og slud. Rikke fra Bahnes marketingteam vil få det bedste ud af det grå vejr med god mad, vin, sofahygge og musik med gode venner og familie. I håb om sommer og sol (meget snart) vil hun fylde sin kurv med forårets nyheder, der tillader bare tær, arme og ben. Lad os alle krydse arme og ben for bedre vejr snart!

TENDENS / RIKKES FAVORITTER

Sommerens smukke pasteller skal have selskab af dejlig blødt hør og friske farvesplash. Rikke fra Bahnes modeteam, glæder sig til picnic under solen med sine venner, et glas hvidvin og en frisk salat. Ligeledes til afslapning i skyggen med nogle af sine skønhedsfavoritter samt New Mags “Little Book of Prada”, der fortæller om modehusets arv og historie.

TENDENS / COOL & COLORFUL

Spice sommerens outfits op med smukke farver og lækre mønstre. Hos Bahne finder du en masse inspiration til at skabe et perfekt sommerlook. 

TENDENS / CASUAL DRESS UP

Sommeren er over os og de mange arrangementer bliver lagt ind i kalenderen. Vi har samlet lidt inspiration til et casual outfit hvor der er et ekstra pift.

TENDENS / EARTHY TONES

Sommer og sol er ikke kun lig med farverige mønstre og nuancer. Vi er lige så vilde med den mere nedtonede farveskala. Skab et lækkert beige udtryk med en masse skønne jordfarver.

TENDENS / CASUAL COOL

Gå sommeren i møde med komforten i front. Tag en let strik over skuldrene til sene aftentimer og lad fine spænder styre dit hår.

TENDENS / CASUAL CHIC

Gør det komfortable joggingsæt hverdagsvenligt med en blomstret vest, en hæl og en forårsfin taske under armen.

TENDENS / JUNGLE FEVER

Det klassiske leopardprint vender tilbage år efter år. Det kan styles på et utal af måder. Bring pastelfarver indover, og sæt et par komfortable sandaler til hen over sommeren.

TENDENS / PURPLE RAIN

Lilla er én af de helt hotte farve lige nu! Style den enten tone-i-tone eller med sort, hvid og grå for et cool og kontrastfyldt look.

TENDENS / SPORTY & CHIC

Denne sommer handler det om føle sig godt tilpas, som efter en god jogatime. Style dig selv i et sporty look, og bring elegante detaljer ind, on the go. Rigtig god sommer!

TENDENS / CASUAL & CHIC

Giv dine hverdagsklassikere et komfortabelt udtryk med bløde toner og komfortable sandaler. Komfort er det nye sort!

INSPIRATION TIL BLÅ MANDAG 

BLÅ MANDAG / FEMININ FLIRT

Flirt med de feminine detaljer, når du vælger styles til dit Blå Mandags outfit. Tænk perler, nuancer af lyserød og giv kant med strejf af sort.

BLÅ MANDAG / HVERDAGS ATHLEISURE

Skru op for de sporty detaljer og gør dem hverdagsvenlige med de helt rigtige accessories. Leg med friske forårsfarver og lag.

BLÅ MANDAG / FARVERIG MANDAG

Mandagen behøves ikke kun at være blå. Miks hele farvepaletten og tilføj flere farver med dine accessories. God (og farveglad) Blå Mandag!

TENDENS / FAVORITTER

Rikke Jung's forårsfavoritter hos Bahne. Disse favoritter sætter fokus på naturlige materialer der skaber de helt rette forårsvibes.

TENDENS / FORÅRSPASTELLER

Forårets farver rimer på pastel. I år er især lilla, gule og orange nuancer i spil og du kan let sammensætte et smukt outfit ved at kombinere disse. 

TENDENS / FARVERIGE GLAS

De smukke kulørte glas er en af sæsonens dominerende trends i 2021. Kombiner farverige glas på kryds og tværs, og skab et personligt udtryk.

TENDENS / HVERDAGSGLIMMER

Glimmer og shine hører langt fra kun til i weekenden. Spice komfortable hverdagsfavoritter op med begge dele og hold tonerne i det brændte.

Tendens / sage grøn

Den særlige sage grønne nuance er en tidløs farve og særlig for 2021. Den fine afdæmpede pastelgrønne farve ses i modebilledet og er perfekt til forår og sommer. 

Tendens / veste

Lad dig inspirere af dette forårslook der består af en trendy vest og et par cargo bukser. Vi har kreeret et lækkert outfit i skønne grønne nuancer med hvide detaljer.

Tendens / TURKIS SPLASH

Tilføj et twist til dit outfit ved brug af få elementer i en pangfarve. Her har vi skabt et look med turkise detaljer, som nemt pifter et roligt hverdagslook op. 

TENDENS / 90'ER TRENDS

90'erne byder på et væld af lækre styles, der i høj grad er moderne i 2021. Find her den fineste slip-kjole.

TENDENS / COMFY

Du kan stadig rocke et lækkert outfit og prioritere komfort først. Med dette look har du et klassisk outfit.

Tendens / MAterialemiks

Foråret byder på en væld af fine materialer og print. Kombiner dem og giv dybde og dimension til dine looks.

TENDENS / BEIGE NUANCER

Foråret byder på forskellige beige og brune nuancer. Beige er en klassisk farve som let kan kombineres.

Tendens / sommer suited

Habit jakken er blevet en stor trend det sidste år og gerne i et oversize look. Med dette sæt kan du skabe mikser vi mønstre og materialer for et personligt udtryk.

Tendens / THE DENIM GUIDE

Denim er en klassiker i enhver garderobe. Vi har samlet vores udvalg af denim og guider dig til pasform og farvevalg. Find slimfit, bootcut eller highwaist jeans, eller find vores udvalg af skjorter og denimkjoler. 

Tendens / sporty & chic

Et look der implementerer den sporty tendens. Her finder du et outfit der ikke går på kompromis med komforten. Et chic look med den klassiske hvide skjorte, en herrevest og et par sporty tights. 

TENDENS / FAVORITTER

Rikke  Jung fra Bahnes marketingteam deler ud af sine favoritter. I april giver hun sit bud på farverige favoritter i gule og grønlige pasteller. 

TENDENS / FAVORITTER

I marts har Rikke Jung fra Bahnes marketingteam udvalgt rolige produkter med fokus på bløde materialer og komfortable styles.

TENDENS / FAVORITTER

Rikke Jungs favoritter består her af blandt andet af lækkert og blødt sengetøj fra Juna, smykker fra Polar Jewelry og de lækreste stilletter fra Billi Bi.

Tendens / Mønstermiks

Et miks af mønstre tilfører let lidt godt humør til dit outfit og behøver ikke betyde et rodet look i alle retninger. Hold dine mønstre i samme nuancer.

Tendens / Yoga

Skab dit helt eget flow og forny energien. Vi guider dig til behagelige outfits og skønt yogatilbehør. Lad dig inspirere her.

Tendens / Afdæmpede nuancer

Tidløse snit og afdæmpede nuancer. Sæt farver, flæser og glitter på pause, og lad i stedet materialerne og de gode kvaliteter være i fokus til dine outfits.

Tendens / Sort i sort

Sort er en sikker vinder. Miks materialer og tilfør lidt råt til den elegante farve med chunky støvler og rå smykker.

Tendens / SMYKKER

Smykker vil altid være en tendens, der kan pifte et hvert outfit op. Om du til guld eller sølv smykker, har vi noget til enhver stil. 

TENDENS / KLÆDT PÅ TIL VEJRET

Det tidlige forår byder altid på blandet vejr. Med dette look, kan du klæde dig på til det danske vejr uanset om den står på sol eller regn.

TENDENS / MODERNE KLASSISK

Har du svært ved at sammensætte et klassisk outfit? Fortvivl ej. Du kan altid smide en lækker blazer på sammen med joggingbukser for at opnå et behageligt og stilrent outfit. Komfort er det nye sort.

TENDENS / WEEKENDHUMØR

Matchende joggingsæt og feminint undertøj er med til at skabe velvære med komforten i top. Træk i det behagelige og bløde tøj i weekenden og kom helt ned i gear. 

Tendenser

Inspiration til dig der mangler overblik over sæsonens tendenser. Hos Bahne elsker vi at inspirere vores kunder med alt inde for boligindretning, beauty og mode. Vi forhandler et hav af forskellige brands og er stolte over at kunne vise en stor diversitet i vores samarbejder, som samtidig også betyder forskellige stilarter og trends. Står du ofte i situationer hvor du mangler inspiration eller fantasi til dit næste outfit eller boligindretning, og er du i tvivl om hvordan du kan inkorporere de nyeste trends. Fortvivl ej, vi har gjort det nemt. 

Vi har derfor samlet sæsonens tendenser her som løbende bliver opdateret med nye styles og trends. Vi guider dig til hvordan du mikser materialer og mønstre på kryds og tværs, eller hvordan den farvede glastrend kan kombineres i dit hjem. Find inspiration til dit næste outfit eller til en makeover af dit hjem.