• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Velkommen Hjem / Mads Nørgaard

Sporty, klassisk & enkel

Signe Hviid Petersen, 34 år, der er salgschef for kvindelinjen hos Mads Nørgaard, byder denne gang velkommen hjem. Signe holder især af kjoler til fest, ender dog oftest i bukser til hverdag, og så beskriver hun sin stil med ordene: sporty klassisk og enkel.

Lær Signe at kende her.

STIL

Sporty, klassisk og enkel.

INSPIRATION

Den finder jeg i magasiner og på Instagram.

BÆREDYGTIGHED

Når det kommer til miljøet, bliver vi allesammen nødt til at tage ansvar. I vores branche må vi træffe gode valg om bæredygtige metervarer, tage stilling til hvor vi producerer og lave varer i god kvalitet, så de holder længe.

HVERDAG

Der hopper jeg oftest i bukser, bluse og sneakers.

FEST

Kjole – det er skønt at have kjoler på!

SKO

Jeg elsker sneakers. Til daglig er jeg meget rundt med den nye kollektion. Jeg skal ind og ud af butikker og har derfor brug for noget praktisk fodtøj. Om sommeren går jeg meget i sandaler. Jeg har et par Marni sandaler, som er virkelig gode at gå i
- og så er de smukke!

TASKER

Jeg er lidt praktisk på det punkt. Mine yndlings er en taske fra japanske Porter Yoshida og Mads Nørgaards Pillow bag, som er virkelig funky og sej. Begge tasker bruger jeg til hverdag, da de har mange rum og er gode, når jeg cykler til og fra arbejde.

SMYKKER

Jeg har den smukkeste forlovelsesring, som min mand valgte, uden jeg havde peget den ud for ham. Den betyder meget for mig. Jeg tager aldrig min forlovelsesring og vielsesring af.

Jeg har få halskæder, men de betyder meget for mig. Jeg har fået de fleste af min mand i forbindelse med fødselsdage, jul og bryllupsdage. Jeg elsker at have smykker på, som jeg har fået af ham.

SHOP SIGNES LOOK

STØRSTE SAMLING

Min største samling består af 101’eren fra Nørgaard På Strøget. Den gode gamle one-size tee, som Jørgen Nørgaard (Mads’s far) designede i 60’erne. Den er ikke blevet ændret siden og bliver stadig produceret i Danmark. Jeg har gået i dem siden jeg gik i folkeskolen og bliver aldrig træt af dem.

BEDSTE KØB

Min lysegrå cashmere striktrøje fra Mads Nørgaard. Det er en egentlig en herrestrik, men det stykke tøj i min garderobe, jeg har gået mest med.

GARDEROBEFAVORITTEN

Hvide basis t-shirts, de går til alt.

MINDE I GARDEROBEN

Min brudekjole fra Sabine Poupinel. Det er en gulvlang, hvid blondekjole med høj hals og lange ærmer. Den er så smuk og klassisk. Vi havde den skønneste bryllupsfest for 5 år siden, og når man igen kan holde fester, skal vi holde en kæmpe bryllupsdagsfest for venner og familie, hvor jeg skal have kjolen på igen.

ALTID I TASKEN

Mundbind.

GOD STIL

Jeg elsker det tidløse og klassiske.

75 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Velkommen Hjem / Mads Nørgaard