• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU

Magnetic Lash mascara - Sort

Magnetic Lash mascara - Sort

249,00 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

MAGNETIC LASH MASCARA SÆT

Sig hej til din nye yndlings-mascara fra Magnetic Lash. Magnetic Lash er et innovativt system, som sætter nye dimensioner på kvinders makeup rutiner. Den består af et unikt 2-trins vippe-extensions system, hvor hver æske indeholder et stk. mascara og et stk. lash builder, som er fiber. Giver smukke glamourøse vipper med længde og fylde med en sofistikeret naturlighed. 

Med Magnetic Lash får man en mascara, som ikke klatter, ingen klumper og den kan påføres uden besvær. Den virker som en almindelig mascara, er hurtig og nem at anvende og med sit 2-trins system får man et super holdbart resultat. Det London baserede firma Santhilea har skabt en false-lash-effekt mascara, der virker! Faktisk virker den så godt, at billedredigering på alle fotos ikke er tilladt.

Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobic-sikker. Er med en voksbaseret formel, som bevirker, at den også er meget let at fjerne.

Magnetic Lash er med indhold af Hyaluronsyre, som giver fugt og komfort til sarte øjenvipper og har et indhold af Jet Black pigmenter, som giver en klassisk sort fløjls-glans. Er med en unik voksbaseret formel, som er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og gør, at den er let at tage af. Er uden indhold af parabener.

 

Sådan anvendes Magnetic Lash Mascara

Step 1. Man påfører Magnetic Lash Mascara på helt samme måde som man anvender en, hvilken som helst anden mascara, nemlig på helt rene og tørre øjenvipper.

Step 2. Lige før at den påførte mascara er helt tør påføres Lash Builder, som jævnt fordeles jævnt med børsten fra midten og ud til spidsen af øjenvipperne.

Step 3. Før man går videre med dette step skal dine vipper være tørre, altså vente et minut før der påfører et lag af Magnetic Lash fra rod til top for at forsegle fibrene på vipperne.

Tip til din Magnetic Lash: Ønsker man kraftigere vipper kan man lægge flere lag på. Påfør blot lidt Lash Builder ad gangen

Information
SKU 609728238575
Brand Magnetic Lash
Hovedkategori Velvære
Bestillingsvare Nej
Kategori Velvære

Når du handler på bahne.dk kan du vælge mellem forskellige leveringsformer:

  • Levering til privatadresse: 45 DKK
  • Levering til firmaadresse: 30 DKK
  • GLS Pakkeshop: 25 DKK
  • Afhentning i butik: GRATIS
  • Levering af møbler: 350 DKK
  • Levering til EU-land: 200 DKK

Vi leverer desværre ikke udenfor EU.

Vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 1-3 hverdage, dog med undtagelse af ordrer på bestillingsvarer.
Ved køb af bestillingsvarer kontakter vi dig med en forventet leveringstid når du har lagt en ordre.
Læs mere om vores fragt- og leveringsbetingelser her

Du kan selvfølgelig både ombytte og returnere din ordre i vores fysiske butikker
Læs mere om vores retur- & bytteservice her

Lignende produkter
Andre har også købt