0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

BLUSER

Hos Bahne finder du et stort udvalg af smukke bluser fra alle vores yndlingsmærker. Vores sortiment byder på et væld af styles og farver fra sæsonens trends.

Blusen – et af de på en gang mest klassiske og mest essentielle stykker tøj, der findes i dag. Blusen bæres af alle slags mennesker verden over, om end ordet mest er forbundet med noget feminint og derfor oftest bliver brugt om dametøj. Blusen har adskillige anvendelsesmuligheder og kan bruges i alle anledninger – og det skyldes, at den klassiske bluse er så universel i sit design, at den er blevet skabelon for utallige smukke, sjove, vovede, elegante og anderledes styles. Uanset hvad tid på året det er, eller hvad du skal, så findes der en bluse dertil.

Enkel, vild – eller begge dele?

En bluse er ikke altid bare en bluse. Måske leder du efter noget helt enkelt og klassisk, men mulighederne slutter ikke her. Bluser adskiller sig fra hinanden på adskillige områder: de kan være ensfarvede eller farvestrålende, de kan være tætsiddende eller oversize, de kan have forskellige halsudskæringer, der kan være frynser, perler, pailletter eller knapper på, og de kan være af bomuld, silke, chiffon, læder, eller… varianterne er nærmest uendelige! På den måde bliver en bluse nemt unik og noget særligt: Et stykke kunst, som repræsenterer dig. Blusen er selvfølgelig også et musthave i basic-garderoben. Ønsker man at rette fokus imod andre dele af sit outfit, eller går man bare efter et minimalistisk look, så er en klassisk, enkel bluse det perfekte valg, og gerne i monokrome farver, en sart blå eller – hvis man vil tilføre det minimalistiske look et twist – afdæmpede striber. Den kan styles med både nederdele, jeans, shorts, overalls – ja, hvad som helst. Og så er den ideel til lag-på-lag. Den kan bæres med en hættetrøje og joggingbukser derhjemme om søndagen og samtidig runde det perfekte look til byturen af med en blazer udover. Den enkle bluse er også ideel, hvis man har lyst til at skrue op for smykkerne. Kun fantasien sætter grænser!

Gå på opdagelse…

Hos Bahne mener vi, at alle behov skal være dækket og at der skal være noget for enhver smag og til enhver anledning. Samtidig skal der være plads til inspiration og mulighed for at opdage helt nye styles og looks – samtidig med at sortimentet er helt up-to-date med sæsonens hotteste trends. Vi har derfor samlet alle de fedeste styles fra yndlingsmærker – heriblandt top brands som By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Saint Tropez, Samsøe & Samsøe, Vila, Designers Remix og Mads Nørgaard. Vores sortiment byder på et skønt og spændende udbud af farver, mønstre, blonder, denim og fine og finurlige detaljer. Vi vil lade det være op til dig at gå på opdagelse og finde dine nye yndlingsstyles – det er umuligt ikke at lade sig friste! 

Bluser & Sweatshirts

Sorter faldende

1 til 20 ud af 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5