0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bukser til alle stilarter | Find fashionable fund til din garderobe på Bahne.dk

På Bahne.dk finder du et bredt udvalg af flotte og stilfulde bukser. Shop de nyeste trends i et væld af designs, farver og materialer.

Buksen er in!

Bukser som beklædningsgenstand stammer flere tusind år tilbage, og i dag er bukser til kvinder en almindelighed, og findes i adskillige designs. Jeans i mange afskygninger har været in i lang tid, og nu er den klassiske worklook-buks endelig tilbage i modebilledet, og er super hot ligenu! Ligeledes er 70’ernes cool, brede bukser også på vej tilbage – neutrale såvel som i seje prints. Med styles lige fra skinny-fit til wide-legged, fra ensfarvede til print og fra skind til florlette materialer finder du et bredt udvalg af bukser, hvad enten du er på udkig efter et par tailored workpants, en højtaljet buks, skindbukser, knickers eller culottes.
Bukser i mange variationer ses overalt i modebilledet - lige fra highend brands på catwalken til streetstyle fra highstreet brands. Fra Boss Orange, Mos Mosh og Designers Remix til Samsøe & Samsøe og Vila. Buksen er en tidsløs klassiker, der altid vil være at finde i modebilledet. Brug dine nye favoritbukser på arbejdet, til søndagsoutfittet eller til en aften ude. I dag finder du bukser i forskellige længder, prints og alternative materialer, der hver især signalerer sit til dit look. Variationerne er mange!

Hop i en buks

Hvad end du søger et par stilfulde arbejdsbukser eller en casual buks til søndagsoutfittet, har Bahne.dk en masse variationer og designs.
Hop i et par stilrene figursyede bukser til hverdagen på kontoret og style med en matchende blazer samt en skjorte indenunder for det ultimative worklook. Tilføj et par oxford sko og en rummelig skuldertaske til laptop og papirer som prikken over i’et. Eller skru en tak ned og style dine figursyede bukser med en let skjorte eller top. Vælg en i print og giv det klassiske arbejdslook et twist.

Eller måske du skal til nogle af årets store begivenheder – bryllupper, runde fødselsdage eller konfirmationer? Og her kan du sagtens have bukser på også! Gå med en pæn, formel buks med et snært af et mannish-look – super cool og super moderne ligenu! Kombiner med en smuk top i fint materiale og spaghettistropper samt et par høje sandaletter eller pumps. Det giver et touch af sommerlige tendenser, og dine ellers klassiske bukser får et helt nyt udtryk. Eller skift toppen ud med en vovet blondesag for et delikat og sofistikeret touch. Formelt, moderne og chikt!

Er du mere på udkig efter et afslappet look, gå efter en buks med vide ben og i loose-fit, der øger komforten. Vælg et par i cool print, der giver et pift til dit outfit, og kombiner med en ensfarvet bluse for at undgå et for spraglet og prangende look. En cropped style med vide ben a la culottes kombineret med en oversized strik kan også give et casual men samtidig chikt look. Mulighederne mange!

 

Gå på opdagelse i Bahnes shop og find dine nye favoritbukser blandt highend og highstreet brands. Hvad end du søger et par rå skindbukser, en klassisk formel buks eller et par flared wide-legged, har vi et bredt udvalg. Tjek det ud her.

Bukser

Sorter faldende

1 til 20 ud af 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5