0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moderigtige t-shirts til enhver smag |Shop dine favoritter hos Bahne

På Bahne.dk finder du et bredt udvalg af flotte og stilfulde t-shirts. Find moderigtige fund til din garderobe i et væld af designs, farver og materialer.

T-shirts i et væld af designs

Den klassiske plain t-shirt med o-neck og korte ærmer kom frem helt tilbage under 1. verdenskrig, hvor soldaterne brugte den bløde bomuldsbluse under uniformen. Siden da har t-shirtens udtryk udviklet sig en del, og på bahne.dk finder du et væld af t-shirts i forskellige brands, designs, prints og materialer. Hvad enten du er på udkig efter en plain, enkel tee eller en pangfarvet, mønstret sag, har vi et bredt udvalg. Du finder t-shirten overalt i modebilledet - lige fra highend brands på catwalken til streetstyle fra highstreet brands. Fra By Malene Birger, Calvin Klein og Baum und Pferdgarten til Saint Tropez og Vila. T-shirten er en tidsløs klassiker, der altid vil være at finde i modebilledet. Brug den på arbejdet, til søndagsoutfittet eller til en aften ude. I dag finder du den kortærmede bluse i forskellige længder, prints og alternative materialer, der hver især signalerer sit til dit look. Variationerne er mange!

Style din t-shirt

Kan en t-shirt bruges til dit worklook? JA - sagtens! Udskift den klassiske skjorte med en cool tee og få et mindre formelt outfit, der samtidig er mere komfortabelt på en lang arbejdsdag. Vælg én i blød bomuld for et bekvemt og bevægeligt look. Kombiner med en klassisk, lidt løs buks samt en blazer, et par oxford sko eller stiletter. Super chikt! Eller vælg en farverig eller mønstret én af slagsen og giv dit arbejdslook et pift.

Brug også t-shirten til en aften ude med pigerne. Den kortærmede bluse findes med et væld af smukke detaljer som pailletter, draperinger eller udskæringer. Vælg den mønstrede sag for et iøjnefaldende look, og style med en tætsiddende nederdel. Dress up med cool accessories som et par pumps, smykker og en clutch. Eller gå efter et mere feminint og vovet look med en t-shirt med flotte cut-out detaljer eller glitrende pailletter. Nedton outfittet med et par slim jeans. Tilføj et par støvletter og en chic cross-body taske.

Søger du mere den afslappede tee til et casual outfit, finder du også dem her. Den enkle, ensfarvede bomulds t-shirt er et must-have i enhver basisgarderobe, og fås i mange farver og pasforme – fra slim-fit til loose-fit. Kombiner med et par bløde, hyggelige bukser og en oversize strik for det ultimative søndagsoutfit. Skru en anelse op for stilfulde med et par boyfriend jeans og cool sneakers. Casual og chic på én gang.

 

Gå på opdagelse i Bahnes shop og find din nye favorit t-shirt blandt highend og highstreet brands. Hvad end du søger en dressy eller dæmpet tee, har vi t-shirts til enhver anledning.

T-shirts & Toppe

Sorter faldende

1 til 20 ud af 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5