0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

UNDERTØJ

Undertøj - outfittets fundament! Hos Bahne finder du super lækkert kvalitetsundertøj - både i klassiske designs og sæsonens styles og farver.

Findes der noget bedre end at hoppe i et lækkert, rent sæt undertøj efter et dejligt bad? Først når undertøjet er kommet på, kan resten af outfittet følge efter. Nok er undertøj først og fremmest praktisk og tjener et grundlæggende hygiejnisk formål, men det er bestemt ikke alt. Et lækkert sæt undertøj, som passer perfekt, kan gøre mere for både dit outfit og din udstråling, end man måske skulle tro. Undertøjet omfavner og fremhæver dine former – uanset din kropstype. Undertøjet er en del af ens outfit hver dag hele livet, og derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det – hver dag. Det skal ikke kun sidde behageligt, det skal også være noget, du føler dig smuk og skøn i. Over for dig selv, og over for andre. Undertøj kan være så privat, som du ønsker det, men det kan ikke desto mindre gøre underværker for din selvtillid og udstråling, hvis undertøjet er lækkert og sidder godt.

Hver sin smag…

Heldigvis er udvalget lige så stort og farverigt som med alt andet, der er nødvendigt i enhver kvindes garderobe! Undertøj til kvinder findes i alskens former og farver. Hvad enten det er til hverdag eller fest, sport eller måske bare en dag derhjemme, så findes der undertøj til formålet. Skal bh’en være med bøjle, eller foretrækker du noget mere blødt og behageligt? Skal stropperne kunne tages af, så bh’en passer til festkjolen? Måske får du en super lækker figur med push-up, eller måske vil du hellere have noget mere sporty uden for mange dikkedarer.
Naturligvis ingen bh uden trusser. Trusserne udgør halvdelen af et sæt undertøj, og derfor er de selvfølgelig lige så vigtige som overdelen – og endnu en gang er det helt op til dig at vælge favoritten, hvad enten du er til hipster, bikini, g-streng eller en helt fjerde facon. Det hele handler om, hvad du føler dig bedst tilpas i. Design, kvalitet og velvære Hos Bahne fører vi primært Calvin Kleins klassiske kvalitetsundertøj, som med sit cool, stilrene design og sine bløde materialer altid er et sikkert hit – uanset anledningen. Når du hopper i et lækkert sæt undertøj fra vores sortiment, er du altid garanteret den bedste ramme for dit outfit. Design, kvalitet og velvære er vores topprioriteter, og med vores undertøjssortiment kan du være sikker på, at det hele er dækket. Gå på jagt efter dit nye sæt yndlingsundertøj i vores udvalg af hipsters, g-strenge, bh’er, bralettes mm. – vi har udvalgt vores sortiment nøje og med respekt for den trendy, kvalitetsbevidste kvinde!

Undertøj & Badetøj

Sorter faldende

1 til 20 ud af 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5