• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Nøgleringe

3 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
3 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Nøgleringe

De rette accessories kan gøre en stor forskel. Når det kommer til mobilcovers- og nøgleringe, er det to slags tilbehør, som for alvor kan gøre en forskel i din hverdag. Hvor mange gange om dagen tager du din telefon op af lommen eller tasken? Vi ved ikke med dig, men vi gør det mange gange. Derfor er det rart at have et cover, som er moderigtigt og beskytter din telefon. Det samme gør sig gældende for dine nøgler, som du altid skal have på dig. Her kan en cool nøglering give lidt ekstra kulør i hverdagen.

SMARTE OG PRAKTISKE ACCESSORIES

Det fede ved mobilcovers- og nøgleringe er deres kombination af at være super praktiske, men samtidig også være moderigtige. Vi er meget afhængige af vores telefoner i nutidens samfund, og derfor er god beskyttelse til din telefon essentiel. Vi har bl.a. fede covers fra svenske Richmond & Finch, som specielt er kendt for deres flotte mobilcovers, der både syner og føles eksklusive samt tilføjer kant til dit outfit. Derudover kan du også finde cool covers fra By Malene Birger, der har et nyt look hver sæson.

NÅR DET SKAL VÆRE NEMT

… Så har vi de perfekte nøgleringe. Vi har alle prøvet at rode tasken igennem, men nøglerne er bare VÆK. Med en god nøglering kan du vinke farvel til dette problem. En nøglering der skiller sig ud, er nem at få øje på i tasken. Hvis du er til de eksklusive og farverige, vil du sikkert elske Oh! By Kopenhagen Fur, som skaber nøgleringe i pels med et lækkert udtryk. Er du mere til de klassiske nøgleringe, kan du tage et kig i vores udvalg af Stolbjerg Copenhagen. Mange af deres nøgleringe er håndlavede og danskproducerede, og kærligheden til naturen og de ærlige materialer skinner igennem dem. Disse er blot et udpluk af vores mange brands, så når du ønsker at kombinere cool accessories med en praktisk tilgang, så er du landet det helt rigtige sted.