• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Tørklæder & Halstørklæder

 1. Cashmere tørklæde, Red - 65 x 250 cm.
  Cashmere tørklæde, Red - 65 x 250 cm.
  Specialpris: 229,95 kr Normalpris: 699,95 kr
51 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Tørklæder & Halstørklæder

En af de mange måder hvorpå, at du kan skabe et helt unikt look, er ved at style med tørklæder. Både når det kommer til de vamsede halstørklæder, der skal holde dig varm i vintermånederne, men også når det kommer til de lette, der sagtens kan bruges i sommerhalvåret. Når det er koldt udenfor, er der intet som at blive pakket ind i et varmt, stort halstørklæde. Men udover at holde dig varm, må det også gerne være moderigtigt, ikke? Hos Bahne kan du finde et stort udvalg af tørklæder, som vil komplimentere dit overtøj på en skøn måde, så du kan være praktisk og pæn på samme tid.

TØRKLÆDETS MANGE MULIGHEDER

Men hvad så med de tynde tørklæder? Ja, her er det kun fantasien der sætter grænser. De små silketørklæder, som du bl.a. kan finde i BeckSöndergaards udvalg, er perfekte at binde om halsen, men kan også bruges i håret og som ekstra accessories på yndlings-tasken. De større tørklæder, som du bl.a. kan finde i vores udvalg af Black Colour og By Malene Birger, kan bruges som let tørklæde i de varme måneder, men også som en del af dit outfit, ved at bæres som et sjal over skuldrene.

KVALITET, CASHMERE OG LUKSUS

Går du efter den ultimative følelse af luksus, bør du gå på opdagelse i vores udvalg af det populære brand; Lala Berlin. Deres tørklæder er i 100% cashmere og fås i forskellige størrelser, farver og mønstre, så du kan vælge det tørklæde der passer til netop din stil og garderobe. Det er det perfekte helårstørklæde, da det sagtens kan holde dig varm, men også fungere som sjal om sommeren. Uanset hvilket tørklæde du ønsker, er du sikret kvalitet, design og luksus hos Bahne, så gå på opdagelse og lad dig forkæle.