• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Armbåndsure

Mest populære
Kategorien indeholder ikke produkter.

Armbåndsure

Armbåndsuret… Smykket med de mange funktioner. Det kan stå alene som smykke, det kan fuldende hverdagslooket, det kan tilføje det ekstra til dit festlook og det kan nemt kombineres med armbånd og øvrige smykker. Ja, når først du finder det rette armbåndsur, så har det uendelige funktioner. Her hos Bahne kan du finde et lækkert udvalg af moderne, men også tidløse armbåndsur, som kan bruges til både hverdag og til fest.

DET PRAKTISKE SMYKKE

Et armbåndsur må siges at være et af de mest praktiske smykker, da et af dets mange funktioner, selvfølgelig er at diktere tiden. Men det er meget mere end blot at være praktisk. Et armbåndsur skal være i et design, som du kan se på dag efter dag, og som gerne skal passe til næsten alle dine outfits. Derfor er det med at finde et ur, som signalerer personlighed og passer til din stil. Er du kvinden der bærer mange smykker? Jamen så kan et diskret ur være det helt rigtige for dig. Ønsker du derimod et ur der kan stå alene, så er et større og måske mere larmende ur være hvad du søger.

FULDEND DIT LOOK

Uanset hvilken stil du har, og hvilke krav du stiller til dit armbåndsur, så kan du finde det her hos Bahne. Vi har mange forskellige designs med forskellige remme og størrelser på urskiven. Urskiven kan nemlig være afgørende for dit samlede udtryk, og hvorvidt du ønsker uret skal stå alene eller i kombination med øvrige smykker. I vores udvalg finder du både de klassiske læderremme, men også de populære mesh-remme. Der er ikke en der er rigtig eller forkert – alt afhænger af din smag. Vores udvalg af brands byder på bl.a. klassiske Daniel Wellington og A. Kjærbede. Deres ure er skabt til at være en del af en historie med alle forskellige aspekter det indebærer. Så fuldend dit look med et skønt armbåndsur – kun din fantasi sætter grænsen.