• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Pumps & Stiletter

Kategorien indeholder ikke produkter.

Pumps & Stiletter

“Give a girl the right shoes, and she can conquer the world”. Sådan lyder et citat fra ikoniske Marylin Monroe og her hos Bahne kan vi kun give hende ret. Det rette par sko er nemlig en afgørende faktor for dit velbefindende. Med det rette par pumps eller stilletter kan du være uovervindelig. Nogle kvinder tager kun pumps og stilletter frem ved særlige anledninger, hvorimod andre bruger det i hverdagen. Uanset hvilken kvinde du er, så har vi en sko der passer til dig.

VI OMFAVNER INDIVIDUALITETEN

Vi ved, at brugen af stilletter og pumps er meget individuelt. For nogle er de helt høje sko, med en hæl på +10 cm. Det eneste rigtige, hvorimod andre blot ønsker et feminint løft med en lille, diskret hæl. For at kunne omfavne denne individualitet, tilbyder Bahne et bredt udvalg af brands, som alle kan noget forskelligt. Der er rig mulighed for at finde pumps og stilletter med høje hæle, lave hæle, klassiske sorte, dem med farver og alt derimellem. Er du flittig bruger af de høje hæle – både til hverdag og til fest? Så kan det være rart at have sko at skifte imellem, der alle kan noget forskelligt. Er du derimod mere til de lave sko i hverdagen, så kan en klassisk pump eller stilet ofte være en god investering.

GOOD SHOES TAKE YOU GOOD PLACES

Pumps og stilletter har fået ry for at være ubehagelige at have på og for ofte bidrage til ømme fødder. Dette er dog langt fra sandt. Det handler nemlig om at finde en model, som har en hælhøjde, der passer til dine fødder. For dig der nemt får ondt i fødderne, og er vant til lave sko, så kan en pump med tykkere hæl sandsynligvis være et godt bud. Er du derimod vant til stilletter, kan du sagtens rocke de tynde hæle, som naturligvis også har en behagelig sål. Uanset hvilken model der passer til dig, kan du finde den her hos Bahne. Vores udvalg af brands består blandt andet af Billi Bi og Stine Goya, der skaber de smukkeste sko til enhver anledning. Om du ønsker at være festlig eller casual kan vores pumps og stilletter bruges. Alle stilarter kan nemlig kombineres med et par højhælede sko. ”Good shoes take you good places”.