• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Velvære

55 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Velvære

Følelsen af velvære og selvforkælelse er noget de fleste af os elsker. Dette er ikke så underligt, eftersom definitionen på velvære er at føle sig godt tilpas, fysisk eller mentalt. Hos Bahne kan du finde de perfekte produkter til at skabe velvære hjemme hos dig selv. Du behøver ikke længere bruge en formue på spa- og wellnessbesøg, skønhedsbehandlinger o. lign. Her på siden kan du finde produkter fra topprofessionelle brands, der sætter en ære i at bringe følelsen af velvære hjem til dig.

FÅ FØLELSESEN AF ÆGTE LUKSUS

Nogle, af de mange, produkter du kan finde her på siden, er tørbørsterne fra Karmameju. Døjer du eksempelvis med tør hud eller appelsinhud (også kaldet cellulite), så kan body-børsten ”Recharge” være det oplagte valg. Den fjerner tør hud, skaber velvære og balance, øger cirkulation samt giver energi og ilter blodet. Ønsker du lidt ekstra velvære til ansigtet, kan du vælge at investere i Renew ansigts-tørbørsten til ansigt og hals, som stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag. Jævnligt brug af denne forebygger mørke rander under øjnene og udglatter linjer og rynker og huden fremstår frisk og glat.

BRANDS DER SKABER VELVÆRE

Vores mange brands skaber produkter som skal give velvære. Uanset om det er en lækker morgenkåbe eller et skønt produkt til krop eller ansigt, er det fælles for dem alle, at de vægter dit velvære højest. Som nævnt ved ovenstående, er Karmameju et af vores højt-elskede brands. Deres DNA er en førsteklasses serie af aromaterapeutisk hudpleje. De udvikler rene, naturlige og effektive produkter med klinisk dokumenterede ingredienser og 100% naturlige, sansestimulerende dufte. Med produkter fra Karmameju er du sikret produkter, der ikke bare er rensende og velduftende, men også er uden skadelige ingredienser. Alle ingredienser og dufte er nemlig naturlige, hvilket blot er med til at forbedre både din hud og miljøet.