• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Armbånd

146 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Armbånd

Armbåndet er smykket der kan give det ekstra. Det kan pifte ethvert outfit op og understrege det udtryk du ønsker at skabe. Samtidig gør armbåndet det nemt at skifte udtryk, uden nødvendigvis at skifte outfit. Med andre ord; så kan armbåndet være en afgørende accessories og i kombination med en cool ring, et par lækre øreringe og en edgy halskæde, har du et helt perfekt look.

ARMBÅNDET DER KAN STÅ ALENE

Men selvom et armbånd er fedt i kombination med andre smykker, så er der også mange, som sagtens kan stå alene. Måske bryder du dig ikke om at have for mange smykker på, på en gang? Så kan det være nok med et enkelt armbånd, som blot komplimenterer dit outfit på en diskret måde. Er du til de feminine armbånd, så kunne Sif Jakobs være et godt bud. Er du mere til det edgy og cool udtryk? Så kig i vores udvalg af Plissé Copenhagen. De lader sig inspirere af de legesyge og udtryksfulde materialer, som man brugte i 1970'erne. Deres fortolkning af datidens smykker kombineret med et personligt tvist og tidens største trends, giver Plissé et helt særligt udtryk. 

FORKÆL DIG SELV ELLER EN DU HAR KÆR

En af de helt store fordele ved armbåndet er, at mange er justerbare. Dette gør størrelsesproblemet (som ofte kan være et stort dilemma, når man ønsker at give et smykke i gave) mindre betydeligt, og det store spørgsmål er blot om det skal være i guld eller sølv. Så uanset hvem du ønsker at forkæle, så er armbåndet en sikker vinder. Ønsker du at kombinere armbåndet med øvrige smykker? Så tag et kig i vores store smykkeudvalg, hvor du kan finde matchende ringe, øreringe og halskæder. Gennemfør dit look og lad dig forkæle med et eller flere af vores mange, skønne brands.