• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Halskæder

 1. Plissé Copenhagen Thyra halskæde - guld
  Plissé Copenhagen Thyra halskæde - guld
  Fra: 369,95 kr Normalpris: 600,00 kr
  62CM
187 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Halskæder

En halskæde kan have stor betydning for dit outfit. En enkel overdel kan piftes op på et øjeblik, ved brug af den rette halskæde. Hvad end du er til store statement halskæder eller de mere diskrete, så har dit valg af halskæde en betydning. Her hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af halskæder, der alle bærer på sin egen historie og blot drømmer om at komplimentere netop dit outfit.

DEN ENKLE, DEN VILDE OG ALT DERIMELLEM

Ja, uanset hvad du er til, så kan du finde det hos os. Statementhalskæder kan noget helt særligt og kan være bærende for dit outfit. Vælg en statementhalskæde hvis du ønsker at give et indtryk, men uden at pynte dig med for mange smykker. Den passer perfekt til dig, som ønsker at være cool, men med et feminint udtryk. Den perfekte statementhalskæde kan du bl.a. finde i vores udvalg fra Joseph Cph. Brandets designs indrammer tidens største trends på en rå, men stadig feminin måde. Og på trods af smykkernes rå udtryk, er mange af dem alligevel forholdsvis diskrete, hvilket gør det muligt at mixe og matche på tværs af kollektioner samt med din egen smykkesamling. Et mere enkelt udtryk kan du finde hos bl.a. Pernille Corydon. Fra den ene yderlighed til den anden – uanset hvad, kan du nemt finde den halskæde der passer til netop dig.  

UDVID DIN SMYKKESAMLING

Som sagt, så kan en halskæde være bærerende for dit outfit. Men ønsker du alligevel at skabe et gennemført look? Så kombiner din halskæde med en ring, et par øreringe og måske et armbånd? Her hos Bahne er vores udvalg så alsidigt, at du nemt kan sammensætte din smykkesamling som du ønsker det – hvad end du ønsker smykker i sæt, eller om du hellere selv mixer og matcher på tværs af kollektioner og brands. Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænser, når du søger smykker hos os!