• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Vedhæng

50 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Vedhæng

Elsker du også når du selv kan designe dine smykkers udtryk? Det gør vi også her hos Bahne. Derfor forhandler vi et stort udvalg af vedhæng til både halskæder og armbånd. Dette gør det muligt for dig at skabe et unikt og individuelt look, med vedhæng der betyder noget helt særligt for dig. Alle vores vedhæng sælges uden kæde, men frygt ikke, vi har selvfølgelig også de matchende kæder.

LOVELETTERS, STJERNETEGN, BOGSTAVER – UENDELIGE MULIGHEDER

Ja, med vores udvalg af vedhæng er der uendelige muligheder for at skabe dit helt eget, betydningsfulde smykke. Blandet andet har Loveletters fra Jane Kønig de sidste mange sæsoner være et hit. Mange bærer dem med bogstaver, som har særlig symbolik for dem. Det kan være forbogstavet på dine søskende, dine børn, dine mand, dine forældre eller noget helt femte. Design Letters har ligeledes skabt rig mulighed for at mixe og matche vedhæng. Deres vedhæng består af enkle bogstaver, hvor du dertil kan købe en lille sten, et hjerte eller hvad du ønsker, for at skabe det individuelle og særlige udtryk. Desuden fås de også i forskellige størrelser, hvilket også giver et anderledes look.

EN GAVE MED BETYDNING

Søger du en gave, som kan have helt særlig betydning for modtageren? Så kan vores vedhæng være den helt perfekte gave. Det kan være et stjernetegn fra Jane Kønig til konfirmanden, et loveletter til kæresten eller et hjerte til den gode veninde. Uanset hvem du ønsker at glæde, så kan vedhæng være en personlig gave, som gemmer på betydning og symbolik. Gå blot på opdagelse i vores store udvalg og lad dig inspirere.