• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Bæltetasker

19 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
19 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Bæltetasker

Ønsker du en ultrapraktisk taske, som også er moderne? Så er bæltetasken den rette for dig. Bæltetasken er for dig, som ønsker at have hænderne fri, men samtidig vil have muligheden, for at have det nødvendige med på farten. Den har for alvor fået sin retsmæssige plads på modescenen, og her hos Bahne har vi derfor håndplukket et skønt udvalg af bæltetasker, så der er noget til enhver smag.

BÆLTETASKEN DER KAN BRUGES TIL ALT

Selvom bæltetasken umiddelbart syner lille, så er den faktisk super rummelig og kan fungere, næsten uanset hvad dit liv bringer. Skal du lige hurtigt ned at handle ind? Jamen så kan bæltetasken rumme både pung og nøgler. Skal du i byen? Jamen så har du alle dine ejendele tæt og sikkert på dig. Ja, i alle situationer – lige fra hverdag til fest – kan bæltetasken være din tro følgesvend. Hos os kan du både få de klassiske bæltetasker som skal spændes rundt om livet, men også dem der også kan bruges som crossbody.

STORT UDVALG AF LÆKRE BRANDS

Vores udvalg af bæltetasker spænder bredt. Vi er stolte forhandlere af mange populære brands, der alle sætter en ære i at skabe moderigtige tasker. Blandt andet kan du finde bæltetasker fra Markberg, som skaber tasker med et moderne look samt gennemtænkte funktionelle detaljer. Eller lad dig forkæle med en bæltetaske fra Decadent. Alle Decadents designs er inspireret af hverdagslivet, hvilket afspejler sig i, at Decadents tasker ikke blot er stilfulde, men også praktiske. Desuden kan også du finde bæltetasker fra andre brands såsom Stolbjerg Copenhagen og Hvisk.