• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Crossbody

25 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Crossbody

Crossbody’en… en uundværlig taske i enhver kvindes taskesamling! Crossbody tasken har nemlig et hav af anvendelsesmuligheder, hvilket gør den essentiel til enhver anledning, sæson og stil. En crossbody taske har sit navn, da du kan bære over skulderen eller på tværs af kroppen, alt efter hvad du finder mest behageligt. Crossbody’en fås i et hav af modeller, farver og former, så det er bare om at dykke ned i vores udvalg, og finde den der passer til dig!

FRA CROSSBODY TIL CLUTCH PÅ ET ØJEBLIK

Mange af vores crossbodys har mulighed for at laves om til en clutch, da de har aftagelig rem. Dette gør crossbody’en anvendelig til både hverdag og til fest. Benyt remmen når du har meget med og ønsker støtte. Tag remmen af, når du ønsker et elegant udtryk med clutchen i hånden. Her hos Bahne finder det et skarpt udvalg af crossbody tasker, og for blot at nævne nogle få af vores dygtige brands, så kan du finde crossbodys fra Decadent, Hvisk, Adax, By Malene Birger, Núnoo og Daniel Silfen. Alle vores brands er kendetegnet ved design og kvalitet. Vi vægter højt at du kan finde din næste yndlings-taske, hvad end din smag er og hvor mange penge du ønsker at ofre.

NÅR STØRRELSEN TÆLLER

I vores udvalg finder du både de små crossbodys med plads til det allermest nødvendige og de mere rummelige, der sagtens kan fungere som hverdagstaske. Du finder et stort udvalg af farver, materialer og designs – lige fra de helt klassiske crossbodys i læder til dem i farverigt stof. En crossbody kan følge dig i tykt og tyndt, så det er bare om at vælge en (eller flere), som du kan klikke hjem til samlingen. Vores udvalg indeholder helt sikkert din næste yndlings crossbody!