• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Makeup- & Toilettasker

 1. BeckSöndergaard Dot mini Malin, taske - Orange
  BeckSöndergaard Dot mini Malin, taske - Orange
  Specialpris: 239,20 kr Normalpris: 299,00 kr
 2. BeckSöndergaard Dot Malin, taske - Orange
  BeckSöndergaard Dot Malin, taske - Orange
  Specialpris: 319,20 kr Normalpris: 399,00 kr
30 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Makeup- & Toilettasker

En toilettaske er et absolut must, hvad end du skal på ferie, på weekend eller blot på en enkelt overnatning. Vi har alle vores daglige skønhedsrutiner, som kræver visse produkter. Her er en makeup pung eller toilettaske den perfekte opbevaringsløsning. Der skal være plads til både hudpleje, makeup, hårprodukter og så videre. Her hos Bahne kan du finde et lækkert udvalg af makeup- og toilettasker, hvad end du er til den lille klassiske, eller den lidt større og farverige.

PRAKTISK OG LÆKKERT DESIGN

Selvom makeup- og toilettasken har et praktisk formål, så gør det ikke noget at have en moderigtig en af slagsen. Det skal helst være en, som man kan hive op ad tasken med glæde og lade stå på fremme på badeværelset. Vores store udvalg af brands tilbyder makeup- og toilettasker til enhver smag. Ønsker du blot en lille makeup pung til hverdagstasken, kan du finde det hos os. Eller er det toilettasken til overnatninger? Så har vi også et lækkert udvalg.

BRANDS TIL ENHVER

For nogle er makeup- og toilettasken en investering, som man er villig til at bruge mange penge på. For andre, skal den blot være praktisk og helst uden for mange penge involveret. Uanset hvilket forhold du har til din makeup- eller toilettaske, så har vi en der passer til dig budget og behov. De fås i et hav af designs og farver – blød og hård, bred og smal, mønster og klassisk – ja, mulighederne er mange. Så tag selv et kig i vores udvalg, der byder på makeup- og toilettasker fra lækre brands såsom BeckSöndergaard og Miss Etoile.