• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt frem til 3 uger efter genåbning
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Tasker

263 Produkter
Filter
OK
 1. Núnoo Carla snake kortholder - Snake Grey
  Núnoo Carla snake kortholder - Snake Grey
  Specialpris: 49,95 kr Normalpris: 99,95 kr
 2. Farrow Romy taske - White
  Farrow Romy taske - White
  Specialpris: 49,95 kr Normalpris: 149,95 kr
 3. Bahne makeup taske, Bordeaux - 19x12
  Bahne makeup taske, Bordeaux - 19x12
  Specialpris: 52,00 kr Normalpris: 149,95 kr
 4. Silfen Bel kortholder - sølv
  Silfen Bel kortholder - sølv
  Specialpris: 79,20 kr Normalpris: 99,00 kr
 5. Silfen Lea Clutch - Latte
  Silfen Lea Clutch - Latte
  Specialpris: 79,95 kr Normalpris: 149,00 kr
 6. Design Letters Favourite tote bag SMILE - Blue
  Design Letters Favourite tote bag SMILE - Blue
  Specialpris: 89,95 kr Normalpris: 149,95 kr
 7. Design Letters Favourite tote bag ABC - Blue
  Design Letters Favourite tote bag ABC - Blue
  Specialpris: 89,95 kr Normalpris: 149,95 kr
 8. Stine Goya Rita tote taske - Camouflage Green
  Stine Goya Rita tote taske - Camouflage Green
  Specialpris: 89,95 kr Normalpris: 180,00 kr
 9. Núnoo Recycled Shopper - white
  Núnoo Recycled Shopper - white
  Specialpris: 99,95 kr Normalpris: 199,00 kr
 10. Stine Goya Idunn shopping net - Hue
  Stine Goya Idunn shopping net - Hue
  Specialpris: 149,95 kr Normalpris: 300,00 kr
 11. Núnoo Big Veggie tote taske - rød
  Núnoo Big Veggie tote taske - rød
  Specialpris: 149,95 kr Normalpris: 299,00 kr
 12. Núnoo Big Veggie tote taske - hvid
  Núnoo Big Veggie tote taske - hvid
  Specialpris: 149,95 kr Normalpris: 299,00 kr
263 Produkter

Tasker

Crossbody, clutch, shopper, makeup-pung, rygsæk, bæltetaske… Ja, listen med typer af tasker er lang, og her hos Bahne ved vi, at en god taske til enhver anledning, er uundværlig. Vi ved også, at én og samme taske sjældent kan dække alle dine behov, og derfor forhandler vi alt fra den klassiske hverdagstaske til den festlige gå-i-byen taske, som skal kunne holde til lidt af hvert samt give dit outfit et ekstra touch.

TASKER TIL ALLE DE KVINDER DU ER – OG DRØMMER OM AT VÆRE

Som benævnt findes der et ocean af skønne tasker og nogle gange kan det være svært at navigere rundt i de mange designs, funktioner og mærker. Derfor har vi gjort det overskueligt for dig at finde en taske der passer til nøjagtigt den kvinde du er – uanset om du er på arbejde, i skole, i byen, derhjemme eller på en skøn rejse. Vores tasker er inddelt i kategorier og brands, som gør det nemt at shoppe din næste yndlings-taske. En god hverdagstaske med rummelighed og plads til eksempelvis en computer, vil du blandt andet kunne finde i Calvin Klein, Núnoo og Decadent. Disse brands, kombineret med vores andre skønne mærker såsom Markberg, Adax, Kenzina og Hvisk, skaber tilsammen tasker til alle de kvinder du er. Deres designs rummer nemlig alt lige fra den lille clutch til byturen, til den store shopper og hverdagstaske.

DEN TROFASTE FØLGESVEND I HVERDAGEN

Når de fleste af os skal ud ad døren om morgenen, er det vigtigt at have en taske, hvor alt er samlet. En taske, som man blot kan smide over skulderen og så afsted. Derfor bør den trofaste hverdagstaske have rummelighed til at opbevare alle de essentielle nødvendigheder såsom makeup, høretelefoner, pung, nøgler osv. Og netop punge har vi også et bredt udvalg af, både de store, de små og dem midtimellem. Hos os kan du derfor finde din næste følgesvend i hverdagen, uanset om du er til den store shopper med ét enkelt rum, eller om du foretrækker flere rum og funktioner. Men udover at være praktisk, er alle vores tasker naturligvis også indkøbt med henblik på at være stilfulde. Det skal være en taske, som du elsker at have med dig – uanset om du er til den klassiske lædertaske eller de mere farverige og sprælske designs.

DEN VILDE VENINDE TIL BYTUREN

Når weekenden så endelig banker på døren og det er tid til en tur ud, så er den rigtige taske med til at skabe den helt rigtige følelse samt det perfekte look. Tasker der egner sig til byen, afhænger af både outfit, sæson og smag, så her er det bare om at vælge den, der matcher netop dig og din stil. Fælles for dem alle er, at de er nemme at have med på farten og giver ethvert outfit et lækkert pift. Udover de klassiske gå-i-byen tasker, kan du også finde bæltetasken til festivalen eller den elegante clutch til bryllupper, fødselsdage osv. Med andre ord; uanset hvilken anledning – om det blot er et glas vin på restaurant torsdag, en vild bytur fredag eller et bryllup lørdag – så er der en taske der matcher dig, din stil og dit outfit.