• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Blazere & Kimonoer

9 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
9 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Blazere & Kimonoer

Blazeren – en beklædningsgenstand vi alle ejer, og som har været elsket i mange år. Med andre ord; en klassisk beklædningsgenstand. Kimonoen derimod, er en af de nyere trends på markedet, som for alvor har vundet modescenen de sidste mange sæsoner. Blazeren og kimonoen er to ting, som kan være med til at give ethvert outfit kant og femininitet. De kan fås i mange afskygninger, farver og pasformer, og her hos Bahne forhandler vi noget til enhver smag.

TILFØJ MAGI TIL DIT OUTFIT

Så uanset om du ønsker at udstråle klasse og stil til festlige arrangementer, eller om du blot ønsker at tilføje lidt magi til de små hverdagsøjeblikke, kan du finde en kimono eller blazer hos os. En klassisk blazer i super kvalitet kan du blandt andet finde i vores udvalg af brandet Mos Mosh. Mos Mosh skaber tidløse designs, og deres blazere (som næsten altid har et dertilhørende par bukser designet) har været en fast bestanddel af deres kollektioner de sidste mange sæsoner. Med en klassisk blazer kan du selv sætte standarden og gå stilsikkert ud ad døren hver dag.

PROFESSIONEL, KLASSISK, FARVERIG ELLER CASUAL? 

Er du derimod mere til de populære kimonoer, så er der også noget for dig. Kig for eksempel i vores udvalg fra Lollys Laundry. Lollys Laundry er kendetegnet ved kollektioner, som kan styles op og ned, alt efter om du er til et romantisk look eller et mere ”rock chik” udtryk. De skaber kimonoer der er nemme at style, men alle har de ekstra detaljer, som giver et unikt look. Vila og Saint Tropez er også en del af vores sortiment, som skaber moderne og farverige kimonoer til fordelagtige priser. Med andre ord; der er noget til enhver smag, pengepung og alder. Om du er til det professionelle look, det klassiske, det farverige eller det casual, så kan du finde det hos os.