• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Strik, Cardigans & Sweatshirts

 1. Vila Vimany cardigan - Dark Grey Melange
  Vila Vimany cardigan - Dark Grey Melange
  Fra: 279,96 kr Normalpris: 349,95 kr
  XSSM
 2. Vila Vipaline vest - Tigers Eye
  Vila Vipaline vest - Tigers Eye
  Fra: 207,96 kr Normalpris: 259,95 kr
  SMLXL
 3. Vila Vicharlotta strik - Black
  Vila Vicharlotta strik - Black
  Fra: 239,96 kr Normalpris: 299,95 kr
  SMLXL
 4. Vila Vielro strik - Birch
  Vila Vielro strik - Birch
  Fra: 319,96 kr Normalpris: 399,95 kr
  SMLXL
 5. Saint Tropez Abenasz vest - Brownie
  Saint Tropez Abenasz vest - Brownie
  Fra: 319,96 kr Normalpris: 399,95 kr
  XSSMLXL
 6. Vila Viril Rollneck strik - Natural Melange
  Vila Viril Rollneck strik - Natural Melange
  Fra: 207,96 kr Normalpris: 259,95 kr
  L
 7. Saint Tropez rullekrave sweater - Sort
  Saint Tropez rullekrave sweater - Sort
  Fra: 199,96 kr Normalpris: 249,95 kr
  XSMLXL
 8. Vila Vipolana strik - White Alyssum
  Vila Vipolana strik - White Alyssum
  Fra: 183,96 kr Normalpris: 229,95 kr
  XSSMLXL
 9. Vila Vifresh V-neck strik - Whisper White
  Vila Vifresh V-neck strik - Whisper White
  Fra: 279,96 kr Normalpris: 349,95 kr
  SML
127 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Strik, Cardigans & Sweatshirts

En striktrøje eller sweatshirt er et must i enhver garderobe. Når årstiderne skifter og de koldere årstider melder deres ankomst, er en tyk trøje absolut uundværlig. Det samme gør sig gældende på de lune sommeraftener, hvor man nyder at sidde på terrassen indtil midnat. Her kan en god strik eller en lækker sweatshirt nemt forlænge hyggen, og sørge for at holde dig varm hele aftenen. Strikkens og sweatshirtens primære formål er altså at holde dig varm, men hos Bahne forventer mere af vores trøjer. De må gerne tilføje noget ekstra til dit outfit, som gør dig både praktisk og moderigtig. Derfor har vi et kæmpe udvalg af striktrøjer og sweatshirts i forskellige farver, mønstre og pasformer, hvilket gør det muligt at finde en der passer til dig.

NÅR KOMFORT OG DESIGN GÅR HÅND I HÅND

Cardigans er på samme måde som striktrøjer. Deres primære formål er også at tilføje ekstra varme, men for størstedelen af os kvinder, er designet ligeså et vigtigt parameter. De seneste år er cardigans blevet super populære, og det er efterhånden blevet en fast bestanddel af enhver garderobe. Med andre ord, så hører strik, sweatshirts og cardigans ikke længere kun til, hjemme på sofaen. Derimod er det beklædningsgenstande, som kan bruges til at pifte dit outfit op, samt give et lækkert og afslappet touch.

LAD OS FORKÆLE DIG MED STRIK OG CARDIGANS

Hos Bahne bestræber vi os på at have en strik, sweatshirt eller en cardigan til enhver stil og anledning. Vi ved nemlig godt, at stil er individuel og derfor forhandler vi et bredt spektrum af brands, der kan tilfredsstille netop din garderobe og smag. Om du søger en strik, sweatshirt eller cardigan til hverdag, eller en som du kan have ud over kjolen til et arrangement, så har vi den du søger. Tag f.eks. et kig i Stine Goyas udvalg af striktrøjer. Hos hende kan du finde feminine silhuetter, sarte farver og smukke prints, hvor hver kollektion fortæller en ny historie. En striktrøje herfra vil kunne give ethvert outfit et frisk pift. Er du derimod til en god basiscardigan til meget fordelagtige priser? Så tag et kig i vores Vila udvalg. De skaber både lange og korte cardigans som har været på markedet de seneste mange år, og har været et kæmpe hit sæson efter sæson. Uanset om du skal forberede dig på koldere tider, eller om du blot søger en strik, sweatshirt eller cardigan der kan bruges året rundt, så tag på opdagelse i Bahnes udvalg. Vi har noget til enhver smag og pengepung, og vores brands spænder derfor vidt; lige fra eksklusive By Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Selected Femme, til Saint Tropez og Vila.