• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle Bahnes butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Strik, Cardigans & Veste

 1. Lollys Laundry Billy striktrøje - Cerise
  Lollys Laundry Billy striktrøje - Cerise
  Fra: 199,95 kr Normalpris: 600,00 kr
  XSSL
 2. Vila Visvilla s/l sweat frill bluse - Humus
  Vila Visvilla s/l sweat frill bluse - Humus
  Fra: 129,95 kr Normalpris: 259,95 kr
  XSSMLXL
129 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Strik, Cardigans & Veste

En striktrøje eller sweatshirt er et must i enhver garderobe. Når årstiderne skifter og de koldere årstider melder deres ankomst, er en tyk trøje absolut uundværlig. Det samme gør sig gældende på de lune sommeraftener, hvor man nyder at sidde på terrassen indtil midnat. Her kan en god strik eller en lækker sweatshirt nemt forlænge hyggen, og sørge for at holde dig varm hele aftenen. En vest er oplagt og kan bruges til at pifte et outfit op eller til at holde varmen. Strikken, vesten og sweatshirtens primære formål er altså at holde dig varm, men hos Bahne forventer vi mere af vores trøjer. De må gerne tilføje noget ekstra til dit outfit, som gør dig både praktisk og moderigtig. Derfor har vi et kæmpe udvalg af striktrøjer og sweatshirts i forskellige farver, mønstre og pasformer, hvilket gør det muligt at finde en der passer til dig.

NÅR KOMFORT OG DESIGN GÅR HÅND I HÅND

Cardigans og veste er på samme måde som striktrøjer. Deres primære formål er også at tilføje ekstra varme, men for størstedelen af os kvinder, er designet ligeså et vigtigt parameter. De seneste år er cardigans og veste blevet super populære, og det er efterhånden blevet en fast bestanddel af enhver garderobe. Med andre ord, så hører strik, veste og cardigans ikke længere kun til, hjemme på sofaen. Derimod er det beklædningsgenstande, som kan bruges til at pifte dit outfit op, samt give et lækkert og afslappet touch.

LAD OS FORKÆLE DIG MED STRIK OG CARDIGANS

Hos Bahne bestræber vi os på at have en strik, sweatshirt eller en cardigan til enhver stil og anledning. Vi ved nemlig godt, at stil er individuel og derfor forhandler vi et bredt spektrum af brands, der kan tilfredsstille netop din garderobe og smag. Om du søger en strik, vest eller cardigan til hverdag, eller en som du kan have ud over kjolen til et arrangement, så har vi den du søger. Tag f.eks. et kig i Stine Goyas udvalg af striktrøjer. Her kan du finde feminine silhuetter, sarte farver og smukke prints, hvor hver kollektion fortæller en ny historie. En striktrøje herfra vil kunne give ethvert outfit et frisk pift. Er du derimod til en god basiscardigan til meget fordelagtige priser? Så tag et kig i vores Vila udvalg. De skaber både lange og korte cardigans som har været på markedet de seneste mange år, og har været et kæmpe hit sæson efter sæson. Uanset om du skal forberede dig på koldere tider, eller om du blot søger en strik, vest eller cardigan der kan bruges året rundt, så tag på opdagelse i Bahnes udvalg. Vi har noget til enhver smag og pengepung, og vores brands spænder derfor vidt; lige fra eksklusive By Malene Birger og Baum und Pferdgarten, til Saint Tropez og Vila.