• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Toppe & T-shirts

Mest populære
 1. Vila Visus T-shirt - Optical Snow
  Vila Visus T-shirt - Optical Snow
  Fra: 103,96 kr Normalpris: 129,95 kr
  SMLXL
 2. Vila Vihytta T-shirt - sort
  Vila Vihytta T-shirt - sort
  Fra: 119,96 kr Normalpris: 149,95 kr
  SML
 3. Vila Vibibo top - Black
  Vila Vibibo top - Black
  Fra: 159,96 kr Normalpris: 199,95 kr
  3436384042
 4. Vila Viberry s/s top - Cameo Green
  Vila Viberry s/s top - Cameo Green
  Fra: 224,95 kr Normalpris: 279,95 kr
  34
 5. Vila Visus baloon t-shirt - Nomad
  Vila Visus baloon t-shirt - Nomad
  Fra: 104,95 kr Normalpris: 129,95 kr
  ML
 6. Vila Vilausa top - Cloud Dancer
  Vila Vilausa top - Cloud Dancer
  Fra: 159,95 kr Normalpris: 199,95 kr
  3638404244
 7. Vila Vioman t-shirt - Black
  Vila Vioman t-shirt - Black
  Fra: 149,95 kr Normalpris: 349,95 kr
  38
 8. Vila Viross t-shirt
  Vila Viross t-shirt - Cloud Dancer
  Fra: 89,95 kr Normalpris: 199,95 kr
  LXL
 9. Vila Vidreamers pure t-shirt-noos T-shirts & Tops
  Vila Vidreamers pure t-shirt-noos T-shirts & Tops
  Fra: 103,96 kr Normalpris: 129,95 kr
  S
10 Produkter

Toppe & T-shirts

Kan man nogensinde få for mange T-shirts og toppe? Nej vel. Både basistoppen der passer perfekt til alle dine jeans samt en ny, fed T-shirt med et moderne statement-print er et must i enhver kvindes garderobe. Med en god basisgarderobe fyldt op med T-shirts og toppe, er du sikret styles der kan holde de næste mange sæsoner. Livet er fyldt med svære valg, men når det kommer til valg af T-shirts og toppe er det faktisk ikke så svært. Der findes jo en til enhver anledning!

BASISVARER DER HOLDER SÆSON EFTER SÆSON

Her hos Bahne kan du blandt andet investere i en god basis T-shirt fra Mads Nørgaard på Strøget – både langærmet og kortærmet. Kendetegnet ved disse T-shirts er de lodrette striber, som efterhånden har været populære og elsket i mange år. En anden basistop der de seneste sæsoner har været et hit, er bomuldstoppene fra By Malene Birger, som er et absolut must. De kan både bruges under en cardigan, til at træne i eller blot på en varm sommerdag. Vores andre brands kan naturligvis også dække behovet for basistoppe og T-shirts, da det ofte er en fast bestanddel af deres kollektioner. Du kan altså nemt og overskueligt få fyldt din basisgarderobe op med varer fra Bahne.

FESTTØJET HAR VI NATURLIGVIS OGSÅ...

En ting er nemlig et godt basislager. Men her hos Bahne ved vi, at en festlig top eller T-shirt er altafgørende for vores festgarderobe. Derfor kan du også finde glimtende, feminine toppe og T-shirts, som er perfekte med et par sorte jeans eller en cool nederdel. Styles der egner sig, både til den stilfulde forretningsmiddag torsdag, men også til den vilde bytur fredag aften. Brands der bl.a. kan fylde din festgarderobe, er mærker såsom Samsøe & Samsøe og Stine Goya. Basisvarer til festvarer… og alt derimellem. Nogle gange har man nemlig brug for en cool statement T-shirt til at sætte lidt kulør på hverdagen – men uden at det bliver for meget. Dem har vi selvfølgelig også. Her er f.eks. Lollys Laundry og Custommade perfekte valg! Men uanset hvilken top eller T-shirt du søger, samt hvilket brand du elsker, så er det altid vigtigt at passe på dine yndlings-investeringer. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet, som angiver temperatur og dosering – så holder dine toppe og T-shirts lidt længere. Lad dig forkæle og dyk ned i T-shirts og toppe universet her hos Bahne.