• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Tøj

Mest populære
 1. MDK Adana jakke - Bungee cord
  MDK
  MDK Adana jakke - Bungee cord
  Fra: 2.699,00 kr
  364042
 2. MDK Silje goat tunic - black
  MDK
  MDK Silje goat tunic - black
  Fra: 2.699,00 kr
  3638
 3. Mos Mosh Naomi Novel hvide jeans
  Mos Mosh Naomi Novel hvide jeans
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 999,00 kr
  31
 4. Mos Mosh Sumner faith jeans
  Mos Mosh Sumner faith jeans - Blue
  Fra: 399,95 kr Normalpris: 999,00 kr
  29
 5. Mos Mosh Beliz twiggy blazer
  Mos Mosh Beliz twiggy blazer - Ecru
  Fra: 599,95 kr Normalpris: 1.499,00 kr
  42
 6. Mos Mosh Blake cole blazer
  Mos Mosh Blake cole blazer - Safari
  Fra: 549,95 kr Normalpris: 1.299,00 kr
  38
 7. Mos Mosh Abbey cole bukser
  Mos Mosh Abbey cole bukser - Chintz Rose
  Fra: 379,95 kr Normalpris: 899,00 kr
  42
 8. Mos Mosh Sally river bukser
  Mos Mosh Sally river bukser - Light Blue Stripe
  Fra: 379,95 kr Normalpris: 899,00 kr
  36384042

Tøj

Er du på udkig efter det næste nye sæt tøj? Enten til dig selv, en søster, en veninde eller noget helt fjerde? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Bahne er der noget til enhver stil, smag og pengepung - uanset om du er ”fashionista’en” der altid ved hvad du ønsker, eller om du blot søger ny inspiration til garderoben.

INSPIRATIONEN ER LIGE HER...

Du har sikkert set dem – enten i gadebilledet, i tv eller på de sociale medier. Bloggere, kendisser, trendsættere; altid smarte og stilfulde – uanset anledning og sæson. Ofte får de en hjælpende hånd fra stylister, men du behøver faktisk ikke andet end Bahnes modetøjsudvalg, til at blive klædt stilfuldt og moderigtigt på. Om det er en opgradering af basisgarderoben, med tøjet du bruger dag efter dag eller om det er en ny, frisk nederdel til den klassiske blazer, du købte for mange sæsoner siden, kan du finde det hos os.

SÆSONERNE SKIFTER 

Med det skiftende vejr i Danmark, ved vi, at kvinder har brug for et omfattende klædeskab. Derfor forhandler vi også alt; lige fra de yderste lag til de inderste – fra overtøj til lingeri og alt derimellem. De brands, som du kan finde hos os, er altid nøje udvalgte og med ønske om den bedste og mest eksklusive kvalitet. Derfor forhandler vi elskede, respekterede mærker såsom By Malene Birger, Stine Goya, Samsøe & Samsøe og Mads Nørgaard. Samtidig kan du også finde nyere brands på markedet såsom LaLa Berlin, Mos Mosh og Bl^nk.

DIT DRØMMEOUTFIT ER KUN ET KLIK VÆK

Med andre ord, så kan vi tilbyde alt hvad hjertet (og din garderobe) kan begære. Vi følger tidens trends, men har respekt for klasissiske styles. Derfor er vores udvalg skræddersyet til at indeholde tidens forskellige, finurlige og farverige tendenser, men også de basisvarer, som holder sæson efter sæson. Vi ved, at det er vigtigt at have noget for enhver smag, og at det indimellem betyder meget at få det hjem og prøve det på. Derfor tilbyder vi også fri retur i alle vores fysiske butikker, som en ekstra service. Der er altså ingen undskyldning; find dit næste drømmeoutfit hos Bahne og lad for forkæle. Eller forkæl en du holder af.