0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Tilbud

Kogebog Noma+ Forstør

Flere visninger

Kogebog Noma

Hurtigt overblik

Pris: 500,00 kr

Special Price 400,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Dette er bogen om Danmarks, Nordens, efter manges mening, verdens bedste restaurant, NOMA ? om maden, historien og manden bag det hele, køkkenchefen René Redzepi. Restaurant Noma er i 2010, 2011 og senest i 2012 ikke bare blevet nummer 1 på den internationale, prestigefyldte World?s 50 Best Restaurants-liste. Den har pga. sin enestående gastronomi også som den første danske restaurant nogensinde fået tildelt to Michelin-stjerner. Bogen giver et fyldigt, til tider næsten poetisk indblik i tilblivelsen af restauranten og alle køkkenchef René Redzepis overvejelser bag, bl.a. gennem dagbogsoptegnelser. Samtidig får man via de mange opskrifter er fantastisk indblik i Nomas køkken ? og hvorfor det regnes blandt verdens bedste og mest innovative. Bogen har allerforrest et håndmalet kort over Norden, der kan foldes ud. Et forord af kunstneren Olafur Eliasson efterfølges af historien om Noma og portræt af René Redzepi ved journalist Rune Skyum-Nielsen. Renés egen dagbog er en køkkenchefs interessante overvejelser. Herefter følger de mange smukke billeder af den internationalt anerkendte danske fotograf Ditte Isager, og endelig får man som læser bogens opskrifter og portrætter af Nomas dedikerede råvareleverandører. Noma er i en liga for sig, og dette er den ultimative gavebog til den gastronomisk interesserede.

Yderligere information

EAN 9788756798082
Brand Kogebog
Produkter Kogebøger