• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU

Nyhedsbrevsbetingelser

Hvad kan du forvente at modtage

Når du tilmelder dig nyhedsbreve og SMS-service fra Bahne, giver du tilladelse til, at vi må sende dig e-mails og SMS beskeder. Disse kan indeholde følgende:

E-mail

Når du afgiver din e-mail adresse, accepterer du at modtage:

  • Nyhedsbreve pr. e-mail med nyheder, aktiviteter i butikkerne, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og øvrige henvendelser.
  • Service-e-mails, herunder fødselsdagshilsen, påmindelse om uafsluttede kurv, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-emails, hvilke du ligeledes accepterer.

SMS

Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:

  • SMS’er med gode tilbud og kampagner samt nyheder og aktiviteter i butikkerne
  • Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke og/eller profil samt din e-mail og købshistorik.
  • Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom tabt kurv, produkt-informationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS’er, hvilke du ligeledes accepterer.

Dine oplysninger

I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse information aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede information. Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):

Butik anvendes til at sende dig invitationer til arrangementer i den valgte butik samt til at sende dig geografisk opdelte information og tilbud.

Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er – samtidig vil det blive anvendt i forhold til lave invitationer til lokale arrangementer.

Fødselsdag benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende eventuelle rabatkoder, din alder og ønske tillykke med fødselsdagen.

Køn anvendes til at sende dig informationer alt efter varens/produktets type og forbedre relevansen af vores markedsføring til dig.

Interesser vil blive anvendt til at sende dig ekstra nyheder og informationer indenfor din angivne interesse og øvrige varer relateret til dine valg. Det vil ligeledes anvendes til at højne vores mulighed for at give dig information om de områder, som du har valgt i din tilmelding/opdatering. Det er ikke afgrænset til kun at sende dig specifikt indhold vedrørende én eller flere af dine interesser. Denne liste vil løbende blive opdateret i forhold til vores vare-kategorier.

Købshistorik vil blive anvendt til at informere dig om nye varer på hylden, give mulighed for at lave genkøb på tidligere købte varer og relaterede varer ud fra tidligere køb.

Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Afmelding

Du kan til enhver tid frabede dig kommunikation fra Bahne, såfremt det ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails, logge ind på din profil på bahne.dk eller ved at skrive til [email protected]

Bahne følger Markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Læs mere på www.datatilsynet.dk.

Personoplysninger

Bahne gemmer de oplysninger, du afgiver, når du tilmelder dig og når du opdaterer din profil og din tilmelding til vores nyhedsbrevs- og SMS-service. Samtidig registrerer Bahne tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, vi sender til dig, bedst muligt, Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte eller du ønsker dem slettet. Du kan ligeledes selv slette dine oplysninger på din personlige konto på bahne.dk.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores websted til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vedrørende din adfærd anvendes 3. parts værktøjer til sporing og tracking af din adfærd på bahne.dk og øvrige egne medier.

Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning. Eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Generelt

Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub, som Bahne ejer og administrerer. Bahne er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte [email protected]

Vilkår og betingelser for konkurrencer hos Bahne

I de måneder, der afholdes konkurrencer på Bahne.dk, vil alle, der tilmelder sig i den pågældende måned, deltage i konkurrencen.z

Vinderen udtrækkes generelt 7 dage efter konkurrenceafslutning, og vinderen får direkte besked af Bahne via mail.

Ejerskab og databehandling

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Bahne Sørensen A/S, Nytorv 9 B 1 mf, 4200 Slagelse. CVR-nr. 10166896, Tlf: 38 40 50 01

Databehandler på vegne af Indeks Retail er Loyalitetsbureauet Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N Tel. 87 300 333, [email protected]

Adresse

Bahne Sørensen A/S
Fisketorvet, Kalvebod Brygge 59
1560 København V
Telefon: +45 38 40 50 01
E-mail: [email protected]