• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU

Bahnes historie

I 1965 åbnede ægteparret Ellen og Jørgen Bahne Sørensen deres første Bahne-forretning i Slagelse under navnet ”Bahne Udstyr & Brugskunst”. Idéen var at åbne en forretning, hvor kunderne selv kunne gå rundt og lade sig inspirere, hvorfor det første slogan lød ”Gå tur hos Bahne”. I dag, mere end 50 år senere, er vi stadig familieejet og stolte over at beskæftige tæt på 500 medarbejdere, drive 20 forretninger samt webshoppen Bahne.dk.

På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør & isenkram samt mode, accessories, beauty & sko til kvinder. Størstedelen af vores medarbejdere er faguddannede og du vil derfor altid kunne søge råd og vejledning i både vores fysiske forretninger og på Bahne.dk. Herudover tilbyder vi branchens bedste service og har fokus på at give alle vores kunder en god og personlig oplevelse.

Vores forretninger er altid under evig forandring, og vi glæder os over at kunne inspirere og forkæle dig ved hvert besøg. Vi går derfor ikke på kompromis med hverken kvalitet, pris eller design og har altid fokus på tidens tendenser.

Mission
Lad os forkæle dig

Vision
Jeg er sgu min egen