• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU

Rivsalt salt - taste jr.

Rivsalt salt - taste jr.

149,00 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

 

Saltsæt fra Rivsalt 

Dette sæt er en gastronomisk oplevelse i sig selv og en helt ny måde at tilføje salt til dine middagsretter på. Udover saltstykkernes krystallignende udseende, har hver enkelt stykke en unik smag og er derfor egnet til forskellige retter. Sættet her indeholder saltstykker fra Indien, Bolivia, Østrig, Pakistan, Iran og Himalaya:

Kala Namak salt (Indien): Dette mørke saltstykke har sin egen unikke og eksotisk duft og smag. Saltet fra Indien egner sig derfor særligt til indiske og orientalske retter. Indeholder minimum 97% NaCl.

Rose salt (Bolivia): Saltstykket fra Bolivia, som er et land i Sydamerika med grænse til Brasilien, har en mild men sød smag, som egner denne salttype til kød og grøntsager. Indeholder minimum 98% NaCl.

Alpine Rock salt (Østrig): Dette saltstykke har en meget intens smag og egner sig derfor til mørkt kød. Indeholder minimum 87% NaCl.

Halit salt (Pakistan): Krystalklart saltstykke som har en typisk saltsmag, og egner sig til alle hverdagens retter. Indeholder minimum 99% NaCl.

Persian Blue salt (Iran): En af de mest sjældne og eksklusive saltkrystaller. Meget intens i starten, men milder hurtigt og smelter nærmest på tungen. Ideel til fiskeretter, salater, trøfler og brød med smør. Med andre ord... det franske køkken. Indeholder minium 85% NaCl.

Himalaya salt (Himalaya): Saltkrystal med klassisk saltsmag. Ideel til kød, fisk og grøntsager. Indeholder minmum 98% NaCl.

Brug og hygiejne: Saltet fra Rivsalt behøver som udgangspunkt ikke at gøres rent, men foretrækker du at rengøre saltstykkerne fra Rivsalt efter brug, kan du blot skylle det under vandhanen. Saltet vil hurtigt tørre igen, og være klar til næste middag eller madlavning. Derudover er salt selvdesinficerende, hvilket betyder at bakterier ikke kan leve på saltet.

Bemærk: Madvarer kan ikke returneres

Information
SKU 7350000767308
Brand Rivsalt
Hovedkategori Kaffe
Bestillingsvare Nej
Kategori Krydderier

Når du handler på bahne.dk kan du vælge mellem forskellige leveringsformer:

  • Levering til privatadresse: 45 DKK
  • Levering til firmaadresse: 30 DKK
  • GLS Pakkeshop: 25 DKK
  • Levering af møbler: 350 DKK
  • Levering til EU-land: 200 DKK

Vi leverer desværre ikke udenfor EU.

Vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 1-3 hverdage, dog med undtagelse af ordrer på bestillingsvarer.
Ved køb af bestillingsvarer kontakter vi dig med en forventet leveringstid når du har lagt en ordre.
Læs mere om vores fragt- og leveringsbetingelser her

Du kan selvfølgelig både ombytte og returnere din ordre i vores fysiske butikker
Læs mere om vores retur- & bytteservice her

Lignende produkter
Andre har også købt