0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Copenhagen Blå Mega riflet tallerken - 22 cm.+ Forstør

Flere visninger

Royal Copenhagen Blå Mega riflet tallerken - 22 cm.

Hurtigt overblik

499,00 kr

Royal Copenhagen Mega musselmalet tallerken er designet af Karin Kjældgaard-Larsen, og er opstået udfra hendes kærlighed til det klassiske, håndmalet Royal Copenhagen service og hendes mod til at modernisere det. Siden stellets introduktion er det blå musselmalet mega blevet en klassiker, som trods det moderne look hylder det oprindelig design fra 1775.

Mega mussel kan både bruges alene, men kan også sagtens mixes med tallerkner, krus, skåle og kander fra Royal Copenhagen Elements, Hvid Riflet og Platinum. Det giver en smuk og elegant bordopdækning og alligevel et afslappende look, som kan nydes sammen med venner og familie.

Royal Copenhagen Mega musselmalet er skabt efter de samme gedigne håndværksteknikker som for 233 år siden, da Royal Copenhagen blev grundlagt, og det betyder, at støbning, påsætning af eksempelvis hanke og glasering forgår i hånden. Ligeledes er der lagt speciel omhu i den sidste finish for at undgå skarpe kanter og ru bunde, som kan ridse middagsbordet.

Størrelse: Ø 22 cm
Materiale: Hvid porcelæn
Model: Mega musselmalet
Design: Karin Kjældgaard-Larsen for Royal Copenhagen

Garanti:

Royal Copenhagen tilbyder beskadigelsesgaranti, som indebærer at du kan få et ny sammenligneligt produkt gratis ved at vise os den originale kvittering (med angivelse af information om ordrenummer) og et foto der viser det beskadigede eller ituslåede produkt.

Garantien er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen og dække 1. sorterings bordservice som er i sortiment fra d. 1. februar 2011

Yderligere information

EAN 5705140635918
Brand Royal Copenhagen
Produkter Tallerkener
Brudgaranti Ja