0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Copenhagen Blå Mega riflet tallerken - 27 cm.+ Forstør

Flere visninger

Royal Copenhagen Blå Mega riflet tallerken - 27 cm.

Hurtigt overblik

649,00 kr

Royal Copenhagen Musselmalet Blå Mega Riflet skålen er en nyfortolkning af det klassiske, håndmalede Royal Copenhagen service, designet af Karin Kjældgaard-Larsen, der på fornem vis har moderniseret det klassiske Royal Copenhagen look. Siden stellets introduktion er Musselmalet Blå Mega Riflet blevet en klassiker, som trods det moderne look hylder det oprindelige design fra 1775.

 

Blå Mega Riflet kan bruges alene, men kan også sagtens mixes med tallerkner, krus, skåle og kander fra Royal Copenhagen Elements, Hvid Riflet og Platinum.

 

Royal Copenhagen Mega Musselmalet er skabt efter de samme gedigne håndværksteknikker, som da Royal Copenhagen blev grundlagt. Det betyder, at støbning, påsætning af hanke og glasering foregår i hånden. Ligeledes er der lagt speciel omhu i den sidste finish for at undgå skarpe kanter og ru bunde, som kan ridse middagsbordet.

 

Størrelse:     Ø: 27 cm

Materiale:     Hvid porcelæn

Serie:         Blå Mega Riflet

Design:     Karin Kjældgaard-Larsen

Mærke:     Royal Copenhagen

Garanti:

Royal Copenhagen tilbyder beskadigelsesgaranti, som indebærer at du kan få et ny sammenligneligt produkt gratis ved at vise os den originale kvittering (med angivelse af information om ordrenummer) og et foto der viser det beskadigede eller ituslåede produkt.

Garantien er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen og dække 1. sorterings bordservice som er i sortiment fra d. 1. februar 2011

Yderligere information

EAN 5705140016212
Brand Royal Copenhagen
Produkter Tallerkener
Brudgaranti Ja